Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Blasmetal Aluminis

El Senior B Blasmetal Aluminis amb tots els seus efectius, se presenta en la pista de l’Albaida amb la intenció de guanyar el segon partit consecutiu en la lliga, però les imprecisions en atac i uns quants regals defensius deixaren sense opcions al nostre equip malgrat l’esforç.

Ja des del primer quart Albaida va prendre l’iniciativa en el marcador. L’equip local, amb major alçada, contava amb mes rebot, cosa que aprofitava per tindre segones opcions en atac. A més, contaren amb nombrosos tirs lliures, la majoria de ells aconseguits gracies al seu bon percentatge. Blasmetal Aluminis no trobava forma de atacar còmodament la zona de l’Albaida i només anotà 13 punts. L’embergadura de l’Albaida feia quasi impossible qualsevol penetració o tir mes prop del 6,25. 20-13 per als local a la fi del primer quart.

En el segon quart, amb la inclusió d’exteriors mes ràpids com Bernat i Yeraith se va mantindre una millor pressió defensiva, així doncs ho reflectia el parcial d’aquest període, 13-13, per anar-se’n al descans 33-26.

A la represa, la tònica del partit fou la mateixa, l’equip veterà de l’Albaida sabia com mantindre la distancia per a que el partit no s’escapara. Els locals continuaven comptant amb molts tirs lliures a favor, mentre Blasmetal no estava encertat ni tan sols en eixa faceta, i la preció defensiva no acabava de donar el resultat esperat. 16-10 per als locals a falta d’un quart.

Ja en l’últim període, amb una distancia quasi insalvable en el marcador, el Blasmetal Aluminis va aconseguir deixar al rival en 12 punts, però altra vegada, el poc encert de cara a l’anella va impedir ni tan sols guanyar aquest quart, que al menys acabà prou igualat, 12-11.

A la fi, 61-47 front un equip que ara està situat a la part alta de la taula, però amb la sensació de que de no haver fet tants regals en defensa, es podria haver plantat cara i haver tingut opcions per pelearlos la victòria. Ara el Blasmetal Aluminis es queda en la posició dècima i rebrà al líder la pròxima jornada al Fontana Mogort.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials