Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Partit en el que malgrat que li costa al Gruphac entrar en ell, començaren dominant amb un parcial inicial de 0-8 al min. Açò realment era un miratge, on del desencert inicial en tir i les nostres bones defenses els va permetre ficar-se dalt, encara que el joc no era tant fluit com en altres ocasions, i sobretot, se tenia certa inseguretat en els tirs francs. Dos triples a final del primer quart maquillaren l’ eixida per a l’ equip local amb un parcial de 6-10 per als nostres.

El segon quart va demostrar al Gruphac que si no es juga amb el 100% d’intensitat i amb confiança qualsevol equip pot posar en dificultats les opcions a victòria. Un canvi defensiu de l’ equip local, les nostres indecissions i falta de confiança per atacar dur l’ anella, les continues errades al tir, junt amb un balanç defensiu inexistent, permeteren que els últims 5’ del segon quart, amb ràpides transicions, l’ equip local prenera l’ iniciativa al marcador amb un parcial de 12-0, que deixava el marcador al descans en un 20-11 favorable als locals.

Al descans les premises eren clares, el Gruphac deuria ser mes dur cara a l’ anella després d’ una bona circulació de la bola i carregar el rebot ofensiu, ja que no era el seu dia des de la mitja distància. A més defensivament tenien que apretar els dents per a recuperar el desavantatge. Després d’ un intercanvi inicial de cistelles, començà a donar fruits la nostra defensa i sobretot, el fet d’ atacar i tirar de manera més decissiva i, tenint el domini del rebot ofensiu, ens permeté igualar el partit a la fi del tercer quart (27-28).

Amb noves energies i amb tot l’ equip definitivament enxufat a l’ últim quart els cadets demostraren el seu vertader potencial, amb bones defenses, ràpides transicions i amb la considerable millora al tir exterior, tancaren el partit als últims cinc minuts amb un parcial de 3-16. A la fi el marcador final fou de 38-54 per al Gruphac.

Amb la millor defensa i el segon millor atac, el cadet Gruphac el líder de la categoria. Felicitats per la feina ben feta xicons!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials