Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

No va poder arribar la primera victòria per a les mes menudes del club en el seu partit contra La Encarnación de Sueca, equip també de la part baixa de la taula. 40 a 52 fou el marcador a la fi. (6-12 / 1-0 / 2-12 / 8-2 / 7-14 / 5-6 / 4-2)

En un partit en el que semblava mes fàcil optar a la victòria per primera vegada en la temporada, La Encarnación també buscava la primera victòria, el cadet femení va fer un partit prou irregular en atac, esvaint-se les opcions a estrenar el caseller.

Cadet femení

Malgrat la major aportació anotadora de varies jugadores del equip comparat amb jornades pasades, no es va poder arribar al final amb opcions per guanyar. La primera part va ser poc productiva en quan a la puntuació local, encara que les nostres deixaren a zero a l’equip visitant en el segon quart, permeteren 26 punts a La Encarnación. Per contra, les nostres sols anotaren 17.

Amb eixa necessitat de remuntada es presentaren a la segona part, però malgrat que l’anotació del cadet augmentà, en defensa es tornava a donar massa opcions. D’aquesta manera el marcador es disparà en contra ja només tornar del vestidor, permetent 14 punts en el quint quart. A partir d’ací, als últims tres quarts la defensa millorà, però els punts anotats seguien sense vindre, i la distancia era pràcticament insalvable. A la fi, 40 – 52.

El joc millorà respecte a partits anteriors, i tal i com comenta la seua entrenadora Inma, les jugadores han tingut la capacitat de ficar en pràctica lo entrenant durant la setmana. Destaquem en el apartat individual a Carmen amb 18 dels 40 punts del equip, a més de fer 4 recuperacions de baló.

Esperem que continuen entrenant amb intensitat i ganes per començar a guanyar prompte. Molt de ànim i sort per al pròxim partit!

Un comentario para “EL CADET FEMENÍ CAU FRONT LA ENCARNACIÓN DE SUECA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials