Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

NB Alzira Sènior “A” Masc. Vs. Joventut Requena

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 6.

L’anterior jornada arribà la primera derrota per al nostre Sènior de Autonòmica, aquest dissabte front al Requena intentaran tornar a la senda de la victòria. L’equip visitant està classificat el onzè amb només un partit guanyat, i venen de perdre front al lider en casa per 54-75. Als de Lahoz no se’ls pot escapar l’oportunitat de seguir en la part alta. Els nostres només conten amb una derrota en cinc partits lo que els val per estar en la sisena posició de la taula.


 

 

NB Alzira Sènior Femení Vs. Alfás Femení.

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 6.

Difícil partit el que li espera al nostre Sènior Femení el dissabte en la categoria autonòmica femenina a jutjar per la classificació. Les nostres encara busquen la primera victòria en la lliga, mentre l’Alfàs que només ha perdut un partit, està el quart en la taula. Amb la progressió vista en el partits anteriors estem segurs que plantaran cara i competiran al màxim amb l’ intenció de guanyar a aquest equip de la part alta.


 

 

Blasmetal Aluminis NB Alzira Sènior “B” Masc. Vs. Comenius

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogor d’Alzira. 16.30 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 6.

El lìder invicte ens visita (5-0). Tasca mes que complicada per al Blasmetal Aluminis que tindrà que bregar de valent per intentar fer un bon paper davant un equip que no ha tingut massa problemes per a guanyar tots els seus partits. L’ultima victòria fou front a La Font de la Figuera per 52-40 el dissabte. De segur que Blasmetal Aluminis, si aconsegueix augmentar la aportació anotadora de mes jugadors de la plantilla, podrà fer un bon paper i al menys competir i tindre opcions per a sumar la segona victòria a casa.


 

Els encontres de la pedrera son:

Base Sportleader NB Alzira Junior Masc. Vs. Basquet Cullera

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 18.30 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 6.

Torna el Base Sportleader a casa per demostrar que el partit perdut per un sol punt front al Xàbia la setmana passada fou un accident. I ho farà front al Cullera que està el onzè el la taula amb 1-4. Així que el de Fran Pérez “Villa” no poden perdre l’oportunitat, davant d’un equip, en teoria més dèbil, d’escalar llocs en la classificació, ja que amb només una derrota es troben en la sisena posició.


Gurphac NB Alzira Cadet Masc. Vs. Xàbia B

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 09.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 5.

El Gruphac ve de guanyar amb mes dificultats de lo ens te acostumat al Xàbia A a domicili. En esta ocasió son el Xàbia B que està el dècim i ve de perdre contra La Encarnación per 21-64 els que ens visiten. De segur que a casa tornen a jugar com al seu entrenador i als aficionats ens agrada.


 

NB Alzira Grana Cadet Masc. Vs. Xàbia A

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 10.45 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 5.

El Cadet grana no està en un bon moment 0-4 en la clasificassió al igual que el seu rival el Xàbia A que li ho ficà difícil al Gruphac la setmana passada. Ara es el moment per als de Rafa Ros di millorar el joc i aconseguir l’estrena en el caseller de victòries.


 

 

CB Quart Vs. NB Alzira Cadet Fem.

Dissabte 19 de Novembre al IES Riu Túria de Quart de Poblet. 12.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 5.

El Cadet ve de perdre en casa front a La Encarnación de Sueca a casa. Està 0-4, mentre que el CB Quart està 1-3 en la taula i ve de perdre front a Maristes. Es preveu un partit igualat a jutjar per la classificació. Anim a les menudes per fer un bon papet. A per elles! 

 

 

Instituto Jarque NB Alzira Infantil Masc. Vs. Genovès

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 5.

Institut Jarque es un dels punters de la categoria amb 3-0. Mentre que el Genovès amb sols una victòria (1-3) ve de perdre 35-52 contra San José i es el onzè en la taula. Per no perdre el ritme dels equips que te davant, degut a que porten mes partits jugats, el Instituto Jarque no pot despistar-se. Segur que no ho fa.


NB Alzira Grana Infantil Masc. Vs. Genovès

Dissabte 19 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira. 09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 5.

Els nostres encara no han pogut donar una alegria en forma de victòria. El Genovès per la seua part només ha guanyat un partit (1-3 en la taula) i esta vuitè. A més ve de perdre contra Canals en la passada jornada. Esperem que els nostres joves jugadors treballen de valent per aconseguir la victòria i donarmos una alegria.


 

Albaida Vs. NB Alzira Piscines Aqua

Diumenge 20 de Novembre al Pavelló d’Albaida. 10.30 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 5.

Els nostres venen de descans obligat per l’aplaçament del partit contra el Valencia Basket, van 1-2 i l’Albaida 0-3 en la posició 11. Esperem que el treball de la setmana comence e a donar els seus fruits.

.

 

 

NB Alzira Aleví Grana. Vs. L’Alcúdia

Dissabte 19 d’Octubre al Fontana Mogort d’Alzira. 12.15 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 2.

Els nostres venen de perdre en Genovès, desprès de jugar uns bons minuts i L’Alcúdia ve de guanyar un partit disputat, els nostres tenen que continuar amb la formació.


NBAlzira Benjamí Digitimpres descansa aquesta jornada.

 

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials