Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Senior Femení guanya a l’Alfàs en casa per 52-44. (8-7 / 13-14 / 13-9 / 18-14)

Eixida en tromba del nostre equip Senior Femení que va anotar 8 punts seguits obligant a l’entrenador visitant a demanar ràpidament temps mort al minut 5. A partir d’aquest moment les visitats milloraren, sobre tot en defensa, i ens impediren anotar en la resta del quart. Malgrat això, la nostra bona defensa ens mantingué en el partit al concedir només 7 punts. 8-7 al final del primer quart.

El segon quart començà amb un intercanvi de cistelles, i les nostres es centraren en intentar que les seues jugadores 8 i 14, que l’any passat feren molts punts, no anotaren amb facilitat. En el minut 6, tornà a la pista Laura, que anotà 10 punts en menys de 4 minuts, però un xicotet baixó en el nivell defensiu va permetre que l’Alfàs seguir amb opcions en el marcador. Així s’arribà al descans amb empat a 21.

Va ser en el tercer quart quan tot canvià. L’Alfàs va aprofità la relaxació de les nostres desprès de tornar del vestidor i aconseguí ficar-se 5 punts dalt (25-30 min. 26). Un temps mort local va servir per ajustar la defensa i aclarir les idees en atac. A partir d’ací, parcial de les nostres de 9 a 0 (34-30 min. 30)

En el quart definitiu l’Alfàs començà amb pressió a tota la pista, però de forma molt tímida, cosa que sabérem aprofitar per fer 8 punts a la contra, ampliant d’aquesta manera la distancia al marcador, fent un parcial de 17-0, deixant a l’equip contrari sense a notar durant set minuts, i dur la màxim avantatge al electrònic (42-30 min. 33). Però l’Alfàs no ho havia dit tot, i ajustant la defensa e imprimint-li mes agressivitat aconseguiren que les nostres tingueren moltes dificultats per anotar. Es fallaren tirs lliures i situacions còmodes en atac, però l’Alfàs tampoc va saber concretar els seus atacs, i amb 4 punts d’Andrea i uns altres 4 de tirs lliures de Rebeca i Esme, aconseguiren mantindre la distancia suficient per sumar la primera victòria de la temporada contra un equip que de segur estarà en la part alta de la lliga. Marcador final 52-44.
De nou Laura va ser el motor de l’equip amb 22 punts i 11 rebots, però a destacar en aquest partit la major aportació anotadora de tot l’equip, cosa que fins ara no havia passat, i que es un pas endavant i necessari per continuar guanyant partits. Enhorabona!

Un comentario para “PRIMERA VICTÒRIA DEL SENIOR FEMENÍ.”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials