Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El líder fa lo propi contra el Blasmetal Aluminis en un bon partit, en el que els de Borrull, malgrat la derrota, feren el partit mes complet de la temporada. 48-59 fou el resultat final. (15-20 / 13-12 / 14-12 / 6-15)

Ens visitava el Basquet Comenius, equip jove i ben entrenat, que de moment no coneix la derrota aquest any. En canvi els nostres tan sols porten una victòria en l’últim partit en casa. Ja des del primer quart es notà una millora en el joc del Blasmetal Aluminis, que si be no tenía la mateixa capacitat anotadora que el seu rival, va poder mantindre el marcador en distancies acceptables en els primer deu minuts. 15-20 per als visitants, però amb la sensació de que es els errors propis foren els causants del desavantatge.

Es segon quart fou millor per al Blasmetal Aluminis. La defensa, molt millor ajustada, impedia al Comenius anotar amb facilitat i per fi els nostres jugaven de tu a tu. 13-12 al final del segon període, per anar-se’n al descans amb un marcador de 28-32. El tercer quart va continuar el bon joc del Blasmetal que aconsegui capgirar el marcador, i encara que els punts anotat no foren molts, la defensa els permetia continuar vius al partit. D’aquesta manera s’arribava a la fi del tercer quart amb un parcial de 14-12 amb tot per decidir al quart període.

Va ser en aquest moments quan les llums en atac s’apagaren i el Blasmetal Aluminis regalà partit, ja que només va ser capaç de fer 6 punt en aquest període, malgrat haver mantes al rival en els guarismes dels quarts anteriors que havien segut per als de casa. L’equip rival, amb un percentatge immillorable des de la línia de tirs lliures aprofitaren totes les faltes que es feren contra ells per endur-se el partit amb un marcador un poc enganyós vist lo vist. A la fi, 48-59. Una derrota que cou per haver-se vist dalt en el marcador, però que gracies a la millora del equip dona esperances per no baixar el cap i tractar ja la pròxima jornada en La Font de la Figuera sumar la segona victòria.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials