Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Una mala primera part lastra a les cadets que no pogueren remuntar a temps. El resultat final fou 66-50. (10-4 / 11-8 / 9-1 / 13-12 / 7-5 / 5-3 / 8-10 / 6-7)

Un molt mal inici de partit va ser el causant de la derrota en la visita al CB Quart de les nostres cadets que es donaren conter de les seues possibilitats massa tard. Un parcial ja en el primer quart de 10-4, però sobretot, el 9-1 del tercer quart, limitaren les possibilitats de poder optar a eixa primera victòria que tant desitja el cadet en aquesta lliga. El quart anterior al descans, amb un marcador de 13-12, va ser quan les nostres començaren a fer les coses mitjanament be. Al descans s’arribà amb el marcador de 43 a 25 per a les locals.

Malgrat el desavantatge, les nostres intentaren apropar-se en el marcador  en la segon part del partit però la distancia era massa gran y el nostre poder anotador no permetia agafar grans distancies. Les errades en els tirs lliures no ajudaven, però a base de defensa pressionant pogueren mantindre a l’equip contrari en una anotació no massa destacada. Gracies a la defensa i a una quantitat de rebots agafats, que impedien donar segones opcions, es guanyaren els últims dos quarts. A la fi, 66-50 per a les locals del CB Quart.

Una vegada mes la participació en la anotació per part de totes les jugadores dona esperances per confiar en que la victòria arribarà prompte, caldrà mes sacrifici en defensa i mes agressivitat des de l’inici del partit.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials