Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Alex, autor de 17 punts.

El començament del començament fou un calvari per al Junior Base Alzira. El Cullera, equip assequible que se va guanyar en pretemporada, va posar al nostre equip contra les cordes degut a un atac espès i males defenses, que permeteren 3 triples consecutius, arribant al final del primer període 5-17.

En el segon quart, el Junior Base començà a defendre amb molta mes intensitat i va ser capaç de furtar balons per acabar amb cistelles fàcils donant mes fluïdesa al atac. Al descans la remuntada estava mes prop. 23-25 i tot per decidir en la segona part.

En la segona part cap dels dos equips agafava la iniciativa, fins que el Junior Base va fer 3 triples consecutius per anar-se’n al període definitiu per primera vegada dalt al marcador, 41-38.

Al període definitiu els dos equips estaven molt nerviosos i fins el minut 35 cap va aconseguir anotar cap punt, va ser en eixe precís moment quan el Junior Base va traure la garra i amb un parell de cistelles consecutives, combinades amb bones defenses aconseguiren endur-se el partit per 53-47.

Álex Requena, amb 14 punts, Igor incommensurable amb 11 punts i 17 rebots! Rafa 10+4 i Carlos 10+10 destacaren en les estadístiques individuals.

Un comentario para “EL JUNIOR BASE GUANYA EN UN PARTIT COMPLICAT AL CULLERA”

  • Quico says:

    Enhorabuena por la remontada! El Cullera era un muy buen equipo, felicidades! Pero habrá que ponerse el mono de trabajo un poquito antes, no…?? No sé por qué hacéis gritar a Villa…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials