Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’equip de Fran Pérez va caure el dissabte front a un del equips forts de la categoria per 27 a 89. (2-13 / 2-18 / 11-17 / 4-11 / 6-22 / 2-8)

L'Aleví Piscines Aqua en un temps mort.

Partit difícil el que es presentava per al Piscinas Aqua aquest dissabte. Ja en el primer quart, malgrat que eixir de la pressió no fou tant complicat, l’aleví no va saber finalitzar be les seues ocasions, següent 2-13 el resultat del primer quart. Al segon el Xàtiva encara apretà mes en defensa y va recuperar molts balons que li permeteren aconseguir cistelles fàcils i augmentar l’avantatge. ( 2 a 18 el parcial del segon quart). Al tercer el Piscinas Aqua va augmentar el seu encert al tir, el que va permetre jugar de tu a tu al Xàtiva (11-17), pero aquest ja portava una amplia renda quan arribava el descans. (15-48)

Després de eixir dels vestidors, el Xàtiva encara va eixir en mes ganes, i gracies al seu domini en el rebot, tant ofensiu com defensiu, i les eixides ràpides al contraatac, va impedir al Piscinas Aqua aproparse en cualsevol moment. L’últim quart es va convertir en un tràmit que serví per treballar de cara a pròxims partits. El marcador final fou de 27-89.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials