Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Resultats dels 4 quarts (30-0 / 39-2 / 27-0 / 29-10) 125-12.

Resultat escandalós el vist el dissabte de matí en el partit del Gruphac que va exercir com a líder de la categoria que es, i aconseguí rebre només 2 punts en els primers 30 minuts.


Superioritat evident del nostre cadet que demostraren la gran diferencia que hi havia entre els dos equips, sobretot en quant a intensitat de joc, característica fonamental del Gruphac durant tota la lliga. Els de Alberto Lahoz no renunciaren a la seua agressivitat defensiva, que amb continus dos contra ú i canvis defensius aconseguiren la gesta de encaixar només una cistella en el tres primers quarts.

En atac, els continus contraatacs, s’aconseguiren 36 balons recuperats, i el bon joc sense baló van propiciar cistelles còmodes. Sis jugadors estagueren per damunt dels 10 punts, i set d’ells per damunt del 60% d’encert en el tir.

Debutà Miquel Sanjuan, un dels MVP de la jornada, amb una bona actuació.

El Gruphac segueix sent el líder de la categoria. Enhorabona.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials