Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Ja se pot afirmar que el nostre equip Sènior s’ha adaptat perfectament a la nova categoria Autonómica. El dissabte amb una nova victòria front al Juventud Requena confirma el bon moment per el qual passa l’equip, al guanyar per 74-48. (18-21 / 20-17 / 17 – 8 / 19-12)

Oscar intenta penetrar la zona.

Com sol ser habitual, l’equip mostra d’alt i baixos a lo llarg de l’encontre, mostrant moments de molta intensitat i fluïdesa ofensiva, i d’altres on es concedien cistelles fàcils a l’equip contrari. El començament del partit fou quasi perfecte, amb un 9-0 de parcial en els tres primers minuts, amb l’aportació del jove Dani en el apartat anotador per primera vegada en la temporada. A partir d’aquest moment, Requena va anar adquirint ritme de joc, dificultant el nostre atac que es va desordenar progressivament . A més a més, la nostra defensa no era capaç de defendre els ú contra ú, permetent tirs lliurats de mitja distància després de les convenients ajudes. El parcial fou de 9-21 en els últims set minuts del primer quart, per tancar el primer acte amb 18-21 per als visitants. Destacar que del 18 punts locals, 14 foren de Muri i Alberto.

El segon quart continua amb la mateixa dinàmica, defenses deficients en l’home contra home per part dels nostres i mostrant una dependència de les ajudes. Se tingueren poques opcions de córrer i jugar en velocitat. En estàtic, només on el joc al poste baix de Juancar ens va permetre mantenir-nos amb el marcador igualat. Malgrat haver estat cinc punta baix (33-38), un parcial de 5-0 en l’últim minut, amb un triple final de Muri, ens va permetre anar al descans igualats.

A la represa comencem atacant amb fluïdesa la zona, amb bones rotacions de baló del costat fort al feble, on Vicent amb 7 punts, quasi consecutius, propicià un parcial de 11-6, que es va vore referendat amb un 6-2 en el últims tres minuts. La confiança en el joc treballat, amb bon joc posicional dels pivots, una defensa molt intensa i la seguretat en el rebot, propicia aquesta millora. El parcial en el tercer període fou el mes contundent per als de casa (17-8).

El l’últim període la millora continuà amb un altre parcial als tres primers minuts de 6-0. Al minut 8, un altre clarivident parcial de 16-4 feia la remuntada visitant quasi impossible. Amb l’aparició dels contraatacs, les diferencies es van allargar definitivament, i amb una bona defensa, on una gran actitud i solidaritat marcaren les diferencies per no deixar escapar el partit.

Destacar el debut del Junior Alex Requena amb molta actitud, que confirma el seu bon treball als entrenaments.

El Sènior A continua en la sisena posició amb només una derrota, empatat amb altres quatre equips. Només el Xàtiva no coneix la derrota en el que va de lliga, per lo que se preveu una temporada de lo mes igualada. El pròxim partit dels nostres serà contra el Moncada que està tan sols una posició per davant degut a una mínima diferència al basquet average general. Bon partit el que se podrà vore el proper dissabte en la pista del Moncada.

Un comentario para “NOVA VICTÒRIA DEL SENIOR A FRONT AL JUVENTUD REQUENA.”

  • Alatchachian says:

    Dissabte que ve, a les 19.15 h, un autèntic partidàs a la pista del Montcada i una autèntica proba de foc per als nostres sèniors d’autonòmica. Molta sort i a per totes…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials