Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Després d’un final d’infart, amb pròrroga inclosa, el marcador va ser 59-58 (2-6 / 10-9 / 7-16 / 16-11 / 14-0 / 7-13 / pròrroga 3-2)

Començarem el partit dormits on l´equip visitant era el que ens defenia en intensitat i atacant fort a cistella. Un  de Clara ens estrenava en el marcador deixant-lo 2-6 al final del primer quart.

Tots atents, Pau parla en un temps mort.

Al segon quart la entrada de Enrik i MªÁngeles va permetre una major facilitat a l’hora de pujar el baló i jugant amb un equip més alt acabarem el quart 12-15.

El tercer quart va estar marcat per errors nostres de concentració defensiva que ens va costar un 19-31 al descans.

Després del descans el NB ALZIRA GRANA es donà conter de que en ganes podia competir contra aquest equip. Així que es posaren les piles en defensa i de la mà de Mª Ángeles, Enric i Marc començaren a remuntar el partit deixant el marcador en 35-42.

El equip ho va donar tot al 5º quart.  Disposant de un parcial de 14-0 començant per les entrades en contraatac de Eduard, la intimidació de Carlos España en grans taps i la magnífica defensa de Kevin i Lucca que permetrien al NB ALZIRA fer contraatacs clars acabant en 49-42.

A l’últim quart l’equip d’Alcúdia es tornà a clavar al partit defenent molt fort. Una cistella i un triple de marc després de bons rebots, i un triple de Enric serviren per a deixar el partit en 56-56. Ací es va donar el moment curiós del partit: els dos equips celebraren el empat efusivament. Cap volia perdre i per lo vist en les seues cares, no els hauria importat firmar un empat, així ningú perdia… Va ser molt graciós.

A la pròrroga un triple de Enric i la bona defensa de tot el equip durant les següents possessions ens va fer

El partit es guanya des de la defensa i la presio.

guanyar el partit per 59-58.

Bon partit, molt emocionant. Felicitar a l’Alcúdia per les ganes que li va ficar, i als nostres jugadors que de segur que ho han passat molt bé.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials