Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

CB Moncada Vs. NBAlzira Senior “A” Masc.

Dissabte 26 de Novembre a les 19.15 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 7.

El començament de temporada està sent mes que positiu per al nostre Sènior. Està classificat en la sisena posició amb només un partit perdut, empatat amb els altres quatre equips que també duen una sola derrota. Després de guanyar a casa al Requena, amb una molt bona segona part, els de Alberto Lahoz visiten al CB Moncada, l’únic equip que compta tots els seus partits per victòries, per lo que encapsala la classificació en solitari. El partit es preveu difícil, però vist lo vist, de segur que ho donen tot en la pista e impedir que el Moncada prenga mes avantatge en la taula.

 

Rafa Rós front a Requena

 

Benifaió Vs. NBAlzira Senior Femení

Dissabte 26 de Novembre a les 18.00hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 7.

Amb la confiança que dona haver sumat aquest cap de setmana la primera victòria de la lliga, les xiques del Sènior Femení visiten la difícil pista del Benifaió que està segon en la taula i ve de apallissar al CB Gata per 107 a 19. El Sènior Femení deu confiar en la millora del seu joc per competir al màxim nivell.


Laura front l'Alfàs Femení.


 

 

La Font de la Figuera Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc.

Dissabte 26 de Novembre a les 18.30 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 7.

Desprès de un inici de lliga en el que li ha tocat enfrontarse a la major part de equips que ja encapsalen la taula, aquest cap de setmana el Blasmetal Aluminis visitarà la pista de La Font de la Figuera per a jugar contra un equip de la part mitjana de la classificació, amb tres derrotes  y dos victòries. Es preveu un partit molt mes parell que en les jornades anteriors. Desprès de plantar-li cara al líder, el Blasmetal Aluminis deu confiar en la millora del seu joc e intentar guanyar a domicili per primera vegada aquest any.

Ximo lluita pel rebot front a Comenius.

 

Els encontres de la pedrera son:

Guadassuar Vs. Base Sportleader NBAlzira Junior Masc.

Dissabte 26 de Novembre a les 16.00  hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 7.

El Base Sportleader va patir de valent la darrera jornada per desfer-se del Cullera que només comptava amb una victòria. Aquest cap de setmana repeteixen rival de la part baixa, el Guadassuar. Esperem que no s’enduguen cap esglai per part d’un equip que encara no coneix la victòria i es últim en la taula.

Rafa ataca la defensa del CB Cullera. 

 

Gurphac NBAlzira Cadet Masc. descansa en la Jornada 6.

Gruphac, líder de la categoria.


 

 

Xàbia B Vs. NBAlzira Grana Cadet Masc.

Dissabte 26 de Novembre a les 12.30 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 6.

El Cadet Grana visitarà la pista de l’últim classificat el Xàbia B, equip que la jornada pasada s’endugué la major derrota de la temporada al perdre per 113 punts de diferencia. Amb confiança en el treball semanal, el Cadet Grana deu anar a per totes i dur cap a casa la desitjada primera victòria.

Acció del partit contra el Xàbia A.

 

NBAlzira Cadet Fem. Vs. El Pilar

Dissabte 26 de Novembre al Fontana Mogort a les 10.00  hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 6.

Duel de cuers en el Fontana Mogort. Immillorable panorama per a aconseguir la primera victòria d’aquest grup de xiques que es mereixen ja una alegria després de tants entrenaments. Amb la millora progressiva, sobre tot en atac, i el treball als entrenaments d’aquesta setmana, esperem que puguen amb El Pilar de València, que està últim en la taula. L’equip que guanye relegarà a l’altre a l’última posició.

Partit vs La Encarnanión.


 

 

 

Escuelas Pías “A” Vs. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Dissabte 26 de Novembre a les 12.00  hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 6.

Institut Jarque invicte de moment vol continuar per el camí de la victòria, aquesta vegada a domicili front a Escuelas Pías “A” que ve de perdre contra San José i està el setè a la taula amb dos victòries i tres derrotes.

Jugada de l'últim partit a casa.

 

 

Cullera Vs. NBAlzira Grana Infantil Masc.

Dissabte 26 de Novembre a les 10.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 6.

Un altre duel de cuers aquesta jornada per a un equip del NB Alzira. El Infantil Grana tractarà de no vores relegat a la última posició deixant al Cullera com a únic equip que no conega la victòria. Per l’Infantil Grana seria el seu primer partit guanyat.

El Grana a per la primera victòria.

 

 

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Vs. Xàtiva “A”

Dissabte 26 de Novembre al Fontana Mogort a les 12.30  hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 6.

L’aleví ve de no jugar la setmana passada per l’abandonament de la competició de l’Albaida, esta amb 1 victòria i 2 derrotes, el Xàtiva esta invicte i fou capaç de guanyar al Valencia Basket, doncs partit complicat per als nostres alevins.

 

L'Aleví Piscines Aqua en un temps mort.

 

NBAlzira Aleví Grana. Vs. Carcaixent

Dissabte 26 de Novembre a les 10.00  hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 3.

Desprès de la Victoria per la mínima en l’últim partit de lliga, tornen a jugar a casa contra el Carcaixent, equip que esta primer e invicte amb 2 partits jugats i 2 guanyats, esperem que els nostres alevins puguen desenvolupar un joc com el passat dissabte per poder optar a la victòria.

L'Aleví Grana al complet.Digitimpres NBAlzira benjamí Vs. La Encarnación de Sueca

Dissabte 26 de Novembre al Fontana Mogort a les 10.00 hores.

Categoría Benjamí NP1.

Desprès de descansar la passada jornada el benjamí s’enfronta a la Encarnación de Sueca que en els 3 partits disputats no te encara cap victòria, esperem que els nostres puguen aconseguir la seua segona victòria en la competició.

 

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials