Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Primer partit guanyat per al Cadet Femení front El Pilar per 52-45. (4-6/6-2/8-9/6-8/4-3/9-4/8-6/6-7)

Des del bot inicial es tenia la sensació de que les nostres estaven disposades a endur-se la primera victòria de la temporada, malgrat això, el poc encert en el tir va fer acabar el primer quart amb 4 a 6 per a les visitats. Ja que no entraven els tirs, se centraren en pujar un punt la intensitat en defensa a la espera de que el tirs acabaren entrat. I així va ser, 6 a 2 en el segon període. En el següent quart la defensa estigué mes despistada però la aportació anotadora permetia continuar dalt al marcador. 8 a 9 en el tercer quart. En el període previ al descans, l’equip visitant començà amb una defensa en zona molt tancada per frenar les penetracions a cistella de les cadets i el quart va declinar en un intercanvi de faltes personals (6 – 8 ) Així doncs, arribaren al descans 24 a 25 per a les visitants.

Cadet femení

El Cadet Femení ja sap el que es guanyar.

Després de aclarir uns quants conceptes en els vestidors les cadets tornaren a començar en la represa amb un joc tranquil i ordenat, atacant be la pressió individual el Pilar, i sobre tot defenent sense cometre faltes innecessàries. 4 a 3 va ser el marcador del cinquè quart, cosa que deixava el marcador general amb empat a 28. A partir del sisè quart les xiques estaven mes convençudes de les seues opcions a guanyar, i amb una defensa pressionant i activa que propicià furtar el baló en varies ocasions i la possibilitat de finalitzar en contraatac, acabaren per remuntar el partit. 9 a 4 i 8 a 6 foren els parcials del sisè i setè quarts.

L’últim quart fou mes relaxat, el parcial va ser de 6 a 7 i totes les jugadores tingueren oportunitat de participar en aquesta victòria tan esperada.

Eixe es el camí, enhorabona a totes!

Un comentario para “PRIMERA VICTÒRIA DEL CADET FEMENÍ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials