Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Sènior Femení no pot front a un fort Benifaió que no dona cap opció al nostre equip.  85 – 24 (16-8 / 30-4 / 16-3 / 23-9)

Partit sense massa historia el del dissabte on un imparable Benifaió passà per damunt de les nostres que, amb un equip minvat amb quatre jugadores en baix estat fisic per malatia, mes les baixes de Silvia i M. García per lesió, ho va donar tot en la pista.

El partit començà amb encert per a les nostres, eixint be de la solvent pressió local i amb Esme y Laura destacant en l’apartat anotador. En el minut 5 el resultat era de empat a 8, xifres que convidaven a l’optimisme, però a partir d’aquest moment el Sènior deixà de anotar amb fluïdesa i el Benifaió començà a construir la seua victòria. 16-8 al final del primer període.

En el segon quart, després de una reorganització tàctica, i amb cistelles de Neus e Inma (19-12 min. 13) se donà pas a uns minuts de desencert en el que el Benifaió anotà 11 punts que dinamitaren la confiança de les nostres que varen veure com al descans la diferencia era ja de 34 punts. 46-12 al descans.

Després del descans el ritme del partit continuava sent del Benifaió que, a part del seu encert en atac, no donaven opcions a les nostres a l’hora d’atacar. D’aquesta forma arribaren al l’últim quart amb el marcador 62-15.

En l’últim període, amb l’única motivació de fer un acceptable bon quart, les nostres arrancaren en un poc mes de confiança i aconseguiren fer un parcial positiu de 2-7 eixint, ara sí, be de la pressió i baixant a defendre de forma mes efectiva. Darrere les coses funcionaren millor que en els quarts anteriors, però arribant ja a les acaballes del partit, s’acusaren massa les baixes i l’estat físic de varies jugadores i en el últims 4 minuts el Benifaió tornà a manar en la pista i tallà d’arrel el parcial que les nostres intentaren fer.

A la fi el líder s’endugué la victòria per 85-24  en un partit dur que tal vegada per a les nostres no arribà en el seu millor moment.

El dissabte que ve el Sènior Femení tindrà oportunitat de refer-se front al cuer, el CB Gata Ale Hop. Ànim xiques!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials