Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

NBAlzira Senior “A” Masc. Vs. Maristas “A”

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 8.

Desprès de haver perdut el segon partit en la lliga, el Sènior Mascul·lí intentarà continuar sent equip imbatut a casa front al Maristas “A” que ve de guanyar per cinc punts al l’últim classificat en casa, cosa que el situa en la tercera posició empatat amb el primer i el segon. Amb aquest triomf els superaríem a la classificació i ens permetria vore en tranquil·litat que depara l’ important duel de la categoria esta setmana el NB Xàtiva – Montcada, esperant la pròxima visita al Fontana del NB Xàtiva en un partit de màxima rivalitat geogràfica davant dels de la Costera. Fer de la pista d’Alzira un fortí es un dels objectius de l’equip de Alberto Lahoz.

 Sènior masculí

 

NBAlzira Senior Femení Vs. C.B. Gata Ale hop

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 8.

El Sènior Femení ve de perdre amb claredat front al líder. Paregut resultat va obtindre en casa el Gata Ale Hop, que es el cuer, això si, la seua derrota fou contra un rival de la mitja taula, per lo que suposa, les nostres tenen la oportunitat de guanyar el segon partit aquesta temporada. Ànim i a per la victòria!


 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc. Vs. Canals

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 16.30 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 8.

Vist com va la temporada, i havent-se enfrontat ja a als cinc primers classificats amb no massa bons resultats, es pot dir que el Blasmetal Aluminis s’enfrontarà a un equip de la seua lliga. El Canals està novè en la classificació, amb només una victòria mes que els nostres. Oportunitat inigualable per a donar el màxim front un equip que no regalarà res i que a jutjar per les estadístiques pareix un rival directe. Del resultat d’aquest encontre depèn que el Blasmetal no s’enfonse en la taula.


 

Els encontres de la pedrera son:

Base Sportleader NBAlzira Junior Masc. Vs. Alfas del Pi

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 18.30 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 7.

El líder ens visita. Bon partit el que es preveu el dissabte per al Junior Base Sportleader, que desprès d’ una treballada victòria front al cuer, passarà a jugar contra el millor equip, de moment, en la lliga. L’Alfàs ha guanyat els set partits que ha jugat. Guanyar-li per empatar amb ells amb només una derrota i col·locar-se coliders és l’objectiu dels de Fran Pérez “Villa”.

Junior Base Sportleader


 

 

Gurphac NBAlzira Cadet Masc. Vs. Sueca

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 09.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 7.

Després de la jornada de descans torna el líder per a jugar contra el Sueca que te balanç negatiu en la classificació, amb dos victòries per tres derrotes. Els nostres, imbatuts son líders també en els apartats de millor atac i defensa. Continuar guanyat i donar-ho tot en la pista continua sent l’objectiu.


Gruphac, líder de la categoria.

 

 

NBAlzira Cadet Grana Masc. descansa aquesta jornada.


 Alginet Vs. NBAlzira Cadet Fem.

Poliesportiu Municipal d’Alginet. Aplaçat al dijous 22 de desembre a les 18.45 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 7.

Amb la tranquil·litat que dona haver aconseguit la primera victòria el Cadet Femení visitarà la sempre difícil pista de l’Alginet que està amb quatre victòries i dues derrotes en la posició cinquena, mentre les nostres estan en  la desena. Bon rival per a avaluar les nostres possibilitats reals. Agraïm des d’ ací les facilitats donades al CB Alginet per poder ajornar el partit degut a les nombroses baixes de les nostres jugadores.


Partit vs La Encarnanión.

 

 

Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc. Vs. Martínez Valls “A”

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 7.

Mentres que Instituto Jarque no coneix la derrota en la present temporada, el Martínez Valls A ens visita amb només una victòria. Esta setmana tindrem doblet després del partit aplaçat que estan disputant hui dimecres al pavelló de Tavernes, que ens pot dur al lideratge. Amb tot l’ equip ja recuperat i disputant al Fontan, la victòria no se‘ns pot escapar.


 

NBAlzira Infantil Grana Masc. Vs. Sueca

Dissabte 3 de desembre al Fontana Mogort d’Alzira. 09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 7.

El Grana ja ha esborrat el cero en la casella de victòries. El dissabte front a un equip de la mitja taula (3/3) deurà confirmar la seua millora en el joc. Confiem que jugant a casa i amb l’ equip al complet, competiran al màxim per que així siga. Omar i Ernesto com a MVPs de la passada jornada espentaran del carro per sumar una altra victòria.

 

 

 

 

El Piscinas Aqua NBAlzira Aleví descansa aquesta jornada, però jugarà el divendres un partit aplaçat.

El divendres juga el partit ajornat contra el Valencia Basket, a les 18:00 en el Fontana Mogort, on el Aqua Alzira deurà demostrar la progressió que porten en els entrenaments.

 

L'Aleví Piscines Aqua en un temps mort.

 

Alberic Vs. NBAlzira Aleví Grana

Dissabte 3 de desembre al Pavelló el Convent. 11.00 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 4.

Després de perdre en casa contra el Carcaixent els xiquets de Pau Ros viatjaran a Alberic per enfrontar-se al tercer classificat, una posició per dalt de la nostra però amb els mateixos partit guanyats i perduts, 1 i 2. A jutjar pels punts anotats que mostra la taula, l’Alberic en els tres partits només ha anotat la meitat del punts que han anotat el nostres. En canvi, la seua defensa es millor. A per ells!
Genovés Vs. Digitimpres NBAlzira Benjamí.

Dissabte 3 de desembre al Pavelló de Genovès. 11.15 hores.

Categoria Benjamí NP1. Jornada 6.

El Genovès amb una victòria mes està just una posició per dalt del Digitimpres. Després de la jornada passada en la que els xiquets de José Borrull pergueren per un resultat molt ajustat, de segur que eixiran des del principi a guanyar el partit per no perdre les posicions capdavanteres de la taula.

 

 

 

Nou partits en el Fontana. Mares, pares, ties i tios, amics dels jugadors i amants del basquet, vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials