Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Nova victòria del nostre cadet, qué es manté al capdavant de la classificació sense cap derrota.    GRUPHAC NBA 74- CB SUECA 23  (18-8 / 14-4 / 15-7 / 27-4)

Partit on el nostre equip volia marcar un ritme molt alt, sobretot en defensa, dificultant molt l’atac rival amb una defensa molt agressiva. Però amb certes mancances en l’atac estàtic, on l’equip volia resoldre amb massa rapidessa i no tenia paciència per a trobar les situacions d’avantatge. Tot i aixó, el parcial als primers 4 minuts era de 9-0 a favor, amb un destacable encert de Mario prop de l’anella.

Gruphac, líder de la categoria.

L’aparició del millor jugador del CB Sueca, número 9, amb dues cistelles consecutives, i el continu joc parat per part de l’àrbrit, castigant la nostra agressivitat defensiva i excessiva utilització de les mans, van deixar el partit obert a la fi del primer quart amb el 18-8.

El segon quart va seguir la mateixa dinàmica, amb un començament decissiu, 8-0 a favor amb Jesús (un dels MVP del Club de la jornada) com a executor, mostrant un autèntic clínic de tir, tant en estàtic com en moviment i després de bot. Però una vegada més, la nostra falta de definició en situacions de contraatac i de clara avantatge, van deixar el partit sense tancar, sobretot degut a la falta d’encert de l’equip contrari en el tir lliure, amb un 2 de 11, provocats tots per la nostra falta de seguretat i bon treball posicional en el rebot defensiu. 14-4 en el segon quart, amb un 32-12 al descans, quasi definitiu, però amb la sensació d’haver més diferència entre ambdos equips.

El tercer quart va començar amb el nostre equip relaxat, tant en atac amb cap punt en els 3 primers minuts degut a la precipitació i l’escàs joc col·lectiu, com en defensa amb 6 tirs lliures en contra després de defenses massa vulnerables i sense compromís en l’u contra u.

Després d’un temps mort, amb un canvi defensiu en la pressió amb un 1-2-2, i amb més movilitat en atac i decissió a l’hora d’atacar l’anella, el nostre equip va aconseguir un parcial  13-2, amb 9 punts d’Alfred tant des de llargues distàncies com amb els seus característics moviments de peus prop de l’anella.

A l’últim quart s’arribava  amb el partit sentenciat, però amb la sensació de poder millorar el nostre joc i ficar més ritme que impossibilitarà la defensa zonal que va proposar l’equip contrari, defensa amb la que va defendre quasi tot el partit. Defensa intensa, eixides ràpides i en oleatge, moviment de baló i bon percentatge de tir, van propiciar la major diferència del partit, amb 27-4 de parcial, i amb la dada curiosa de només 2 tirs lliures concedits, després d’haver concedit 27 en els altres 3 quarts.

Una nova victòria que cel·lebrar, moltes coses que millorar i una fam en el nostre joc que ha de continuar.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials