Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

NBAlzira Senior “A” Masc. Vs Xàtiva “A”

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 9.

El Xàtiva, colíder de la lliga, situat en segona posició amb només una derrota ens visita el dissabte en el que se espera un partit dur per al nostre Sènior A. El equip de Xàtiva ve de guanyar a uns del pesos pesats de la lliga, el Moncada. D’altra banda el nostre equip ve de perdre en casa front a un altre del colíders, el Maristas A. Haurem de fer-nos forts a casa per a no despenjar-nos dels capdavanters.

NBAlzira Senior Femení Vs Carcaixent

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 9.

Festa del basquet fenemí comarcal la que ens espera el proper dissabte al derby entre el NB Alzira i el Carcaixent, on les xiques de Dani Cuenca, gràcies a la victòria la setmana passada arriben empatades amb el Carcaixent amb dos victòries i cinc derrotes. Per la igualtat, i pel retorn a la pista del Fontana de exjugadores i amigues del NBAlzira, ara a les files del Carcaixent, esperem vore un bon partit de reencontres disputat i emocionant. 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc. Vs l’Olleria

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 16.30 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 9.

El calendari depara un altre partit seguit per al Blasmetal Aluminis a casa, punt que deurà aprofitar per intentar guanyar el segon partit consequtiu per primera vegada en lliga. L’Olleria està classificat en tercera posició amb quatre victòries i quatre derrotes i venen de guanyar a La Font de la Figuera a casa la jornada passada. El partit el nostre equip l’ afrontarà amb la màxima il·lusió i amb la sensible baixa de Villa.


 

Els encontres de la pedrera son:

Pego Vs. Base Sportleader NBAlzira Junior Masc.

Dissabte 10 de Desembre en el Pavelló Municipal a les 16.30 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 9.

El Junior estrena colideratge front al cinquè classificat el CB Pego (4/4) després d’haver segut capaç de derrotar al que era fins el moment, l’imbatut l’Alfàs del Pí, en la jornada passada. Per la seua part el CB Pego ve de perdre de la pista del Carcaixent per 73-53. Haurem de lliutar de valent per a mantindre la privilegiada posició.


Junior Base Sportleader


 

 

La Encarnación Vs Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Diumentge 11 de Novembre en el Pavello cobert de Sueca a les 10.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 8.

Després de derrotar al Sueca en lo que es la sexta victòria consecutiva del Cadet Gruphac, el de Alberto Lahoz visiten l’altre equip de Sueca, La Encarnación. Aquest equip està en la setena posició de la taula amb tres partits guanyats i dos perduts. No es moment per a que el Gruphac es relaxe i deurà de donar-ho tot per no perdre les posicions capdavanteres de la lliga.

 

Sueca Vs. NBAlzira Grana Cadet Masc.

Dissabte 10 de Desembre en el Pavelló Municipal a les 09.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 8.

Els xavals de Rafa Ros viatjaran també a la capital de la Ribera Baixa per enfrontar-se al CB Sueca després de la setmana de descans que el calendari els ha deparat. Esperem que amb l’oportuninat de poder preparar durant dos setmanes l’encontre, el nostre Cadet Grana competisca de la millor forma front un equip amb balanç igualat en la taula amb tres partits guanyats i tres perduts.


NBAlzira Cadet Fem. Vs. Picken Claret “B”

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 12.15 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 8.

Després de la jornada de descans obligada la setmana passada el Cadet Femení afrontarà en casa el duel front al Picken Claret B, equip imbatut i líder (7/0) de la categoria, per lo que a priori es presenta una tasca complicada per a les jugadores de Inma i Melisa que faran tot el possible per fer un bon paper en un partit complicat.

 Cadet femení

 

San José “A” Vs. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Dissabte 10 de Desembre en el Col·legi San José de Valencia a les 12.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 8.

El nou colíder de la categoría, l’Infantil Instuto Jarque, visitarà la pista de un dels equips de la mitja taula amb balanç negatiu, tres victòries per quatre derrotes. Aprofitar el bon moment del jugadors per no perdre el colideratge es l’objetiu dels infantils de Toni Salom.

Carlos Hungría

 

N. Saetabis Canals Vs. NBAlzira Grana Infantil Masc.

Dissabte 10 de Desembre en el Pavelló de Canals a les 10.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 8.

Canals, situat en la quarta posició amb un balanç de cinc partits guanyats i dues derrotes serà la pròxima estació de l’Infatil Grana de Vicent Hervàs. Els nostres ja tenen ganes d’eixir de la part baixa de la taula, aquest dissabte es un bon moment per a competir al màxim i guanyar el primer partit com a visitants.

 

 

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Vs. Almassera

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 10.45 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 8.

Desprès de la derrota sofrida contra el Valencia Basket, ara toca l’Almassera, equip que esta per la meitat de la taula i on el Aqua Alzira deurà treballar de valent per aconseguir algo positiu.

 

L'Aleví Piscines Aqua en un temps mort.

 

NBAlzira Aleví Grana. Vs. Manuel

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 09.00 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 5.

Desprès de la Victoria contra L’Alberic, ara toca el Manuel, equip que encara no ha guanyat ningun partit, esperem que el jugadors entrenats per Pau Ros s’emporten la victòria.

Digitimpres NBAlzira benjamí Vs. Xàtiva “A”

Dissabte 10 de Desembre en el Fontana Mogort a les 10.45 hores.

Categoría Benjamí NP1. Jornada 7.

Aplaçat fins el 23 de desembre.


 

 

 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials