Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Rafa

Rafa va anotar el triple decisiu que va posar al Base Sportleader per davant en els instants finals.

Després de la victòria la setmana passada contra el CB l’Alfàs, el júnior Base Sportleader Alzira visitava una pista complicada com la del CB Pego, d’on es va emportar una victòria agònica per 58-60.

El conjunt entrenat per Fran Pérez “Villa” , coneixedor com era de la importància del partit, va saltar a la pista concentrat en el primer quart. L’encert en els llançaments exterior li va permetre anotar-se un parcial d’1-10 en els cinc primers minuts, però els locals van reaccionar i van retallar les diferències al final del primer quart, al qual es va arribar amb 10-12.

De tornada a la pista, el CB Pego es va posar per davant, aprofitant-se de les pèrdues de pilota del Base Sportleader. No obstant això, en els darrers minuts d’este període, els nostres júniors van poder arreglar la situació gràcies a una defensa més intensa. Un parcial de 0-9 els permetia arribar al descans amb un resultat de 21-29.

Després del pas pels vestidors, el conjunt local va saltar disposat a retallar les diferències. El Base Sportleader aguantava el tiró i, fins i tot, incrementava el seu avantatge fins al 33-44. Semblava una bona renda per a afrontar el tram final, però en l’últim minut del tercer quart cinc punts consecutius a favor del Pego deixaven el marcador en 38-44 i les espases en tot l’alt.

En l’últim període, el Pego va eixir a per totes, amb una pressió asfixiant que no deixava reaccionar als nostres júniors i els feia perdre pilotes, fins al punt que a un minut per al final, es posava per davant (57-56).

Un triple de Rafa i una falta antiesportiva a favor del Base Sportleader feia renàixer les esperances de victòria. Álex només va anotar un dels dos tirs lliures i deixava el marcador en 57-60. Però, tot seguit, el àrbitres van compensar i van xiular una altra falta antiesportiva en contra dels nostres júniors. El jugador del Pego va convertir només un tir lliure i ficava el 58-60 en l’electrònic.

En la darrera possessió, l’equip local va jugar-se-la amb un baló interior per tal d’empatar el partit, però Agustín va taponar el llançament i Rafa es va fer amb el rebot per a acabar guanyant per 58-60. Una victòria agònica que manté al Base Sportleader en el més alt de la classificació. Enhorabona xicons, i a seguir treballant…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials