Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

NB ALZIRA 37 – 53 CARCAIXENT. (11-14 / 8-19 / 11-11 / 7-9)

 

En el partit disputat en el Fontana Mogort el dissabte passat front el Carcaixent el Sènior Femení entrà un poc gelat al partit, encaixant en els primers minuts un 0-4 fins que aconseguiren controlar un poc més el ritme del partit. Amb 6 punts de Laura i un triple de Rebeca aconseguiren ficar-se per davant en el minut 6 (11-9) deixant al Carcaixent sense anotar en els últims minuts del quart només permetent 5 punts des de la línia de tir lliure. 11-14 a la fi del primer quart.

En el segon quart l’inici fou calcat al començament del partit, i les nostre permeteren 3 contraatacs al rival que començà a pressionar després de cistella, augmentant el parcial fins el 0-13 al minut 15. Una vegada mes Laura va eixir al rescat i amb sis punts mes minimitzà la sangria. Al descans s’arribava amb 19-33.

A la represa, desprès del bon final de quart anterior i amb un poc mes de confiança en el joc, el Sènior aconseguí parar els contraatacs del Carcaixent, jugar amb mes calma i ficar-se a deu punts, fins que en l’últim minut se concediren sis tirs lliures que tornaren a dispara el avantatge per deixar el partit quasi sentenciat a falta d’un quart.

En l’últim quart, amb 5 punts consecutius d’Esme i un canvi de defensa que va deixar a les de Carcaixent sense anotar els quatre primers minuts tornant a aproximar-se en el marcador, però la falta de rotació degut a les baixes de varies de les jugadores i les faltes personals provocaren que l’equip s’estancara en atac. Ja en la recta final les nostres tornaren a cometre massa faltes, enviant al rival a la línea de tirs lliures en massa ocasions quan mes encallades estaven en atac (una cistella en 8 minuts) permetent de nou que agafaren distancia en el electrònic.

A la fi 37-53, massa distancia per al joc vist entre els dos equips.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials