Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Alevín Grana vs l'Alcudia (27)

ALEVÍ GRANA 74 – 22 CB MANUEL (13-9 / 12-7 / 25-2 / 12-3 / 12-1 / 17-2)

Començà el partit amb intensitat defensiva i corrent al contraatac, les cistelles dels dos Carlos, Kevin y Mª Ángeles van permetre finalitzar el primer quart 13-9.

Al segon, amb la entrada de Enric que sumà 10 punts només a aquest quart ens va permetre continuar agafant distancia. Destacable la forta defensa i el rebot assegurat amb Dani. El resultat era de 25-16.

El tercer quart és on es va trencar el partit, amb una gran Mª Ángeles que anotà 14 punts en aquest quart, Kevin pressionant en defensa com sempre recuperant pilotes i passant-les per a correr al contraatac.
A aquest quart va debutar el benjamí Raúl Correas amb 6 punts demostrant la seva capacitat penetradora. Finalitzava la primera part en 50-18.

A la represa del partit la tònica va ser la mateixa. Pràcticament l’equip contrari no podia quasi passar del mig camp. Marc, Carlos España i Vicent anotaren entre ells els 12 punts que va fer l’equip.

El quint quart va ser on Dani es tira l’equip a l’esquena i agafant rebots i començant el contraatac amb bons passes. El marcador ja reflectia una diferencia superior als 50 punts i l’acta es tancà amb un marcador de 74-22)

Al últim quart els xiquets del CB MANUEL pareixien ja massa desmotivats mentre que els d´Alzira seguien apretant, d’aquesta forma van finalitzar el partit en 91- 24.

Bon partit per als xiquets d´Alzira, demostrant que ja estem preparats per a competir contra rivals de més altura que ens esperen a la segona volta.

Alevín Grana vs l'Alcudia (20)

Enhorabona Mª Angeles que en l’apartat anotador destacà amb 21 punts. I enhorabona a l’equip sencer, per descomptat, per aquest gran treball en conjunt. A seguir gaudint del basquet menuts!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials