Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

CB Sueca 81-28 Cadet Grana

(16-14/12-5/31-8/22-1)

Partit a priori complicat a la pista del CB Sueca. L’ equip ha començat de les millors de les maneres encarant amb confiança l’ anella rival i defenent amb actitut amb una individual a mitja pista. amb esta eixida els alzirenys vam poder prendre lleugeres avantatges de 2-4 punts fins al 6-8 del min. 5 del primer quart, a partir del qual l’ equip local començà a entrar al partit. Aquest quart, jugat de poder a poder, ens mostrava un partit igualat on els locals no pogueren afiançar la seua superioritat dins de la pintura.

El segon quart continua en general en una tònica de marcador igualat, però els nostres jugadors interiors començaven a carregar-se de faltes la qual cosa dificultà enormement les rotacions, tenint q acabar el quart amb 5 xicotets, moment que l’ equip local aprofità per a poder obrir una renda de 9 punts al descans (28-19).

Cadete Grana vs Xàbia A (4)

Acció d'atac del partit contra Xàbia

Les consignes al descans estaven clares, malgrat la momentània derrota per 9 punts, calia augmentar el nivell defensiu, ser descarats a l’ atac, millorar la circulació del baló i tb reservar-se de les faltes personals els jugadors interiors carregats.

El començament del tercer no va poder ser millor, ja q en la primera jugada amb un triple de Moll, ens possavem a 6 punts i els primers atacs es saldaven en un intercanvi de cistelles, que va ser un miratge de lo que finalment ens depararia el quart. L’ equip local, atacant ara si amb total determinació, comença a forçar penetracions i doblar boles al seu joc interior el qual va permetre fer cistelles fàcils davant de la falta d’ actitut dels nostres. Açò va ser el principi del final del partit, ja que el nostre equip va desaparèixer i baixà els braços, on la falta de confiança general els va fer convertir-se en un equip desconegut després del que havíem vist a la primera part. Del 30-24, es passà al 59-27 final del tercer quart. L’ últim quart ja no va tindre història, amb la mateixa tònica de desconfiança amb un equip anímicament enfonsat.

Cadete Grana vs Xàbia A (8)

La bona primera part deurà servir de referencia per a pròxims partits.

Des d’ ací volem transmetre els ànims als nostres jugadors, per a guanyar en confiança i consistència, i seguir treballant per aconseguir la primera victòria, després de vore competir de tu a tu durant la primera part a un equip ben classificat de la categoria.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials