Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Blasmetal Aluminis arribà amb opcions per a guanyar a l’últim minut on perdia de només tres punts. Al final 65-74, degut al carrusel de tirs lliures provocats per les faltes dels nostres que intentaven no deixar correr el temps en busca del triple salvador que no arribà.

(15-20 / 19-14 / 15-25 / 16-15)

Basquet Senior B_Olleria (4 of 5)

Raúl guanyà la partida en l'apartat rebotejador, tant en atac com en defensa.

El partit comença prou igualat per als dos equips. El Blasmetal Aluminis dominava defensivament l’encontre, però degut a la gran quantitat de faltes comeses i el gran encert dels jugadors de l’Olleria des de la línia de lliures feren que el marcador reflectira un 15-20 per als visitants.

En el segon quart, havent eliminat la tendència de fer tantes faltes personals i seguint amb el mateix to defensiu es pogué reduir la distancia fins empatar a l’hora del descans. El Blasmetal Aluminis encaixava només 14 punts per els 19 que va aconseguir fer. Empat a 34 i tot per decidir en la segon part.

A la tornada del descans la defensa no era el mateix i l’Olleria va fer 25 punts. Un canvi de sistema defensiu era obligat per tractar de disminuir la distancia en el marcador, ja que a la fi d’aquest tercer període el avantatge per als visitants era de 10 punts. 15-25 fou el parcial en aquest quart.

Basquet Senior B_Olleria (3 of 5)

Fèlix, una vegada mes, referent de cara a l'anella.

Al període decisiu emergí la figura de Ximo (12 punts), que ara sí acompanyava a Fèlix (23 punts) en la tasca anotadora, i amb dos triples quasi consecutius, sumats a la bona defensa pressionant que el Blasmetal Aluminis exercia,  l’equip es col·locava a només un tir de tres a falta de pocs segons. Les faltes obligades per intentar que el temps no correra portaren als jugadors de l’Ollería en tres ocasions a la línea de tirs on demostraren lo encertats que estaven des del 4.25. I així deixaren el marcador, amb els 9 punts de diferencia finals (65-75).

Una llàstima aquest partit, on si ve no es va poder traure una victòria, es va gaudir del joc que deixà bones sensacions de millora. Açò te que ser aprofitat per l’ànim del equip per intentar endur-se la victòria el proper dijous 15 quan el Blasmetal Aluminis jugarà el partit aplaçat el seu dia per pluja front El Perelló. Per evitar de nou les inclemències meteorològiques el partit es jugarà en el Fontana.

3 comentarios para “EL BLASMETAL ALUMINIS CAU FRONT L’OLLERIA EN UN FINAL APRETAT.”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials