Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Aquests passats 27 i 28 de decembre ha tingut lloc en el Col•legi IALE de l’Eliana el Campus del València Basket al que han assistit els equips del Nou Basquet Alzira d’Infantils i cadets. Els nostres han tingut oportunitat de entrenar amb els millors entrenadors com Néstor Mataix (3er entrenador del València Basket la temporada passada amb Pesic), Nicolás Sánchez (entrenador del Paterna de categoria nacional) i Esteban Albert (exentrenador del primer equip del Ros Casares entre altres).

En quan a la participació dels nostres en els partits amistosos disputats el resultat ha segut molt bo.

El Infantils conduits per el nostre jugador Alex Requena per absència del seu entrenador habitual Toni Salom disputaren tres partits. El grup estava integrat per jugadors dels dos equips infantils del NBAlzira, set jugadors de l’Institut Jarque i dos jugadors del equip Grana que al igual que la resta de companys mostraren un bon nivell de joc. En el primer encontre guanyaren al Genovés, segon equip del València Bàsquet que milita en categoria Autonómica per 56-54. En el segon partit no pogueren contra un equip format per jugadors descartats de la Selecció Valenciana Infantil que el 3 de gener jugarà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, completat amb jugadors del València, Godella i Mislata. Després d’anar per davant tot el partit els nostres infantils acabaren perdent per 4 punts (57-53). En l’últim partit dels Infantils, de nou contra l’equip del València Basket, tornaren a guanyar-los per 24 punts (57-33).

Pel que fa al equip cadet del NBAlzira, acompanyats per el seu entrenador habitual, Alberto Lahoz, res pogueren fer front un potent Cadet B d’Autonòmica del València Basket i pergueren per 40 punts de diferencia. Malgrat el resultat, l’ imatge del nostre cadet, líder imbatut en lliga, fou prou bona.

El dimarts de vesprada els nostres jugadors també tingueren oportunitat d’acudir a la Font de Sant Lluis i celebrar el Nadal amb els jugadors d’ACB del València Bàsquet amb els que van tindre oportunitat de parlar, fer-se fotos i demanar autògrafs a més de compartir una “picadeta”. Ací teniu el vídeo.

El mes important d’aquest campus, lluny de la competitivitat habitual a que la lliga ens obliga, ha sigut l’oportunitat de obtindre nous coneixements d’aquest esport en un ambient de basquet, cordialitat i amistat.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials