Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

La Fonteta en un partit de l'Eurolliga la darrera temporada.

Es recorda  tots el jugadors del Club que el pròxim dissabte assistirem convidats per el València Basket a la Fontenta per veure el partit de lliga front al CajaSol de Sevilla.

Tots aquells que no hagen passat per l’oficina a retirar la seua entrada deuen passar el mes prompte possible. Hi haurà autobús per al desplaçament que eixirà des de la Plaça del Regne a les 17 hores. El preu de l’entrada per a socis i jugadors és de 6 euros. El bus que fica el Club te un preu de 5 euros per a tot el que vulga.

Els jugadors realitzaran la visita a la Sala de Trofeus i Sala de Premsa i eixiran a la pista per a fotografiar-se amb els jugadors del València Bàsquet, motiu pel qual deuran anar vestits amb el xandall del club. Els equips Benjamí i Aleví deuran portar baix el xandall l’equipatge de partit per jugar en el descans.

Recordem lo be que ens ho passarem l’any passat.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials