Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

73 a 35 va ser el resultat del encontre disputat el passat diumentge en la pista del segon classificat. ( 14-7 / 19-9 / 21-7 / 14-12 )

Les nostres arrancaren el partit un poc gelades i amb excessiu respecte al rival, permetent un parcial en contra de 10-2. Va ser a partir d’ací quan mes centrades en el joc començaren a controlar els contraatacs rivals i el quart finalitzà amb un intercanvi de cistelles en atacs estàtics.

El Sènior Femení finalitzara l'any en la dècima posició.

Al segon quart la nostra defensa zonal va impedir les cistelles en la pintura del Dénia, però emergiren les tiradores que obligaren a les nostres a obrir novament la defensa. El joc dur en la zona defensiva del Dénia impedí a les nostres encertar tirs clars, augmentant així la nostra sequera en atac. 19-9 a la fi del segon període.

Amb 36-16 per a les locals començà el partit després del descans. Les nostres provaren un nou canvi de defensa, que tan sols funcionà per moments, ja que va ser en aquest quart quan mes punts aconseguí el Dènia.

Amb la defensa millor ajustada a l’últim quart, el Dénia començà a no saber com atacar, i vingueren els millors minuts de les nostres jugadores. El rival va plantejar una pressió a tota la pista que les nostres pogueren eixir sense massa problemes, d’aquesta manera pareixia que aquest quart seria per a les nostres, però un mal últim minut en el que encaixarem 4 punts, no va permetre aquesta tasca.

A la fi, l’últim partit del any finalitzà 73-35 front a un equip prou superior que es consolida en la part mes alta de la classificació, mentre que el Sènior Femení es manté en la dècima posició.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials