Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir


L’equip de Fran Pérez “Villa” tancà acta al guanyar per 50 punts de diferència en el cinquè quart amb un marcador de 71-21.

El partit es preveia no massa complicat per a l’Aleví Piscinas Alzira, encara que l’equip va eixir dispost a donar-ho tot per no confiar-se ni un pel i trencar el partit el mes prompte possible. I així va ser, al primer quart ja, a base de contraatacs i domini en els rebots ofensius que propiciaren segones opcions el nostre aleví ja guanyava 21-2.

Aleví Piscinas Alzira vs Moixent B (9)

En el segon i tercer quart va seguir amb anotació fluida aprofitant les segones i terceres opcions en el rebot ofensiu, arribant al descans 52-16.

Desprès del descans, amb un canvi de defensa mes conservador, l’equip de Moixent no va permetre als nostres anotar amb tanta fluïdesa, malgrat això, no tardaren els de casa en tancar l’acta en el quint quart amb 71-21, per el que la resta del partit va servir per assajar atacs per a pròxims partits que es preveuen mes complicats.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials