Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

junior base vs algemesí (16)

Carlos va fer un bon paper en la pintura.

L’Algemesí va sorprendre al nostre Junior i s’endugué la victòria per 57-66. (23-19 / 10-14 / 12-17 / 12-16)

El partit, que a priori es suposava assequible en casa,  no ho va ser ja des del principi. L’Algemesí, amb un joc serios i mes prou altura que el nostre equip, va ser el amo dels rebots, i evidencià aquesta mancança del Junior. El començament del encontre va ser esperançador, els nostres sumaven punts en atac gracies a la qualitat dels seus jugadors en l’home contra home, mentre que els visitants sumaven gracies a les nombroses faltes personals assenyalades al Junior Base, enviant als jugadors de l’Algemesí massa vegades a la línea de 4.25. Així dons, al final de quart el marcador ja era ajustat, 23-19.

El canvi de defensa de l’Algemesí va ofegar el joc dels locals y les constants faltes que continuaven sent assenyalades feien que la banqueta rotara mes del que es habitual, cosa que va dur a l’Algemesí a retallar les diferencies per anar al descans amb empat a 33.

junior base vs algemesí (15)

Igor ho va donar tot fins que les faltes l'obligaren a anar a la banqueta.

Després del descans, amb la absència d’Agustín, i amb Carlos e Igor carregats amb faltes, l’Algemesí començà a dominar el rebot ofensiu, lo que els va dur a disposar de segones i terceres oportunitats en atac, arribant al final del tercer quart amb un resultat de 45-50.

En l’últim període es va intentar, però, amb Carlos e Igor ja expulsats, el visitant encara dominà mes clarament el rebot ofensiu. A falta de dos minuts sols es perdia de tres punts, però un excessiu tir de tres sense gens d’efectivitat, va dur al Junior Base a perdre el primer partit en casa i el segon en tota la temporada, per un resultat de 57-66.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials