Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Sènior masculí

Després d'aquesta jornada, arriba el paró de Nadal. Bon moment per a reflexionar i recuperar forces per al dur començament d'any.

Després de donar la sorpresa en la jornada anterior, el sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira no va poder aconseguir una victòria a la pista del CB Alcàsser, on va caure per 71-54. El conjunt alzireny va tornar a acusar la falta de continuïtat i els alts i baixos en el joc el van condemnar a la derrota, la quarta de la temporada.

De nou, com és habitual en els últims partits, el Nou Básquet Alzira va acusar el mal començament i va haver d’anar a remolc la resta de l’encontre. El conjunt local va eixir més concentrat, anotant amb facilitat i trobant opcions còmodes de tir. Un parcial d’eixida de 10-0 en els tres primers minuts obligava al tècnic alzireny a demanar temps mort.

L’eixida de l’Alcàsser va sorprendre als nostres jugadors, que van tardar a reaccionar. A poc a poc, el Nou Básquet Alzira començava a veure anella i dos cistelles consecutives d’Alberto donaven aire a l’equip, però tres triples consecutius de l’Alcàsser en apenes minut i mig disparava la diferència al final del quart (25-12).

En el segon període es va poder vore la millor i la pitjor versió del Nou Básquet Alzira. En una arrancada extraordinària, els nostres van augmentar el nivell defensiu i van ofegar l’atac de l’Alcàsser durant quasi set minuts. Gràcies a un parcial de 0-11, el marcador es va apretar fins al 25-23, però tota la labor feta fins al moment va quedar en no res. En un baixó d’intensitat difícil d’explicar, els jugadors alzirenys van encaixar un parcial de 13-1 en els últims tres minuts que va deixar el marcador en 38-24 al descans.

En la represa, el partit va discórrer igualat, encara que un CB Alcàsser molt més inspirat en els llançaments exteriors i fent mal en el rebot ofensiu mantenia el seu avantatge per damunt dels 15 punts. De nou en un final de quart fatídic per als nostres, un altre parcial de 8-2 en dos minuts col·locava el màxim avantatge a favor de l’equip local (57-37).

Arribats a l’últim quart, el Nou Básquet Alzira no li va perdre la cara al partit i va eixir disposat a arriscar-ho tot. L’esforç defensiu que van demostrar els homes d’Alberto Lahoz va servir per a reduir la diferència fins als dotze punts. Però dos errades en atac en situacions de franca superioritat dels nostres les va aprofitar l’Alcàsser per a escapar-se de nou (67-51), a dos minuts per a la conclusió. En el tram final, els avantatges en l’electrònic a favor dels locals es van moure entorn dels setze punts i un triple en l’última jugada del partit va establir el definitiu 71-54.

Al final, el conjunt entrenat per Alberto Lahoz, que venia de donar la sorpresa la jornada passada, en vèncer al líder, el Nou Bàsket Xàtiva, va acusar la falta de continuïtat en el joc que ha mostrat al llarg de tota la temporada. L’equip va acabar perdent un partit que no entrava en els plans davant un conjunt, el CB Alcàsser, que, almenys pel joc vist el dissabte, va demostrar que la situació en la classificació no li fa justícia.

Després d’aquesta jornada, arriba el paró de Nadal. Durant dos setmanes no hi haurà lliga, però sí entrenaments. És un bon moment per a reflexionar i recuperar forces per al dur començament d’any. El dissabte 7 de gener, passats els Reis, tornarà la competició, amb la visita al pavelló Fontana Mogort del CB Alginet “B”, un rival complicat per a baixar els torrons. Ànim, xics i bones festes…

Un comentario para “EL SÈNIOR D’AUTONÒMICA PERD A ALCÀSSER VÍCTIMA DE LA SEUA IRREGULARITAT”

  • Quico says:

    Qué bajón! Después de la jornada anterior… Pero bueno, a seguir entrenando a tope como siempre. No hay que confiarse ningún partido. Que esta derrota sirva de algo.

    Vamos!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials