Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Derbi comarcal amb gran afluència de públic amb dos equips empatats a victòries en la classificació per el que es prèvia un partit molt atractiu.

En els primers compassos de l’encontre el Carcaixent va eixir mes encertat, i amb un parcial de 5-0 aconseguí el primera avantatge del partit en nomes dos minuts. El Base Sportleader va saber reaccionar a temps, i gracies als llançaments de mitja distancia de Carlos i Agustín, s’endugueren el primer quart per 11-18.

En el segon quart el Carcaixent va canviar la defensa i el Base Alzira va trobar mes dificultats per a anotar, mentre l’equip local aconseguia anotar gracies als contraatacs i els tirs lliures, reduint les distancies i aplegant al descans amb un xicotet avantatge per als visitants per 23-28.

Després del descans el Base Alzira ofegà l’atac del Carcaixent i amb l’encert d’Alex i Agustín des de la línia de triple els visitants tragueren la màxima diferencia en l’encontre, deixant el marcador amb 26-39 amb només un quart per jugar.

El l’últim període l’equip local va eixir disposat a remuntar, però la bona defensa del Base Alzira continua funcionant amb efectivitat. Malgrat el bon treball en defensa els punts en atac deixaren de arribar, fallant tirs fàcils, però la victòria no va perillar en cap moment, aplegant al final del partit amb el 34-41 final.

Base Alzira

2 comentarios para “EL JUNIOR BASE GUANYA A CARCAIXENT EN EL DUEL COMARCAL”

  • elfèlix says:

    Felicitats xics!!… i ara sense dormirse ni confiar-se… a entrenar més dur per aconseguir els objectius. Quan esteu tots, pocs equips d’ esta categoria vos poden guanyar.

  • Pare carcaixent says:

    Soc pare d’un jugador de Carcaixent. Va ser un partir molt igualat i molt vistos amb la grada plena. Enhorabona al Alzira per la victoria i al base (numero 10) que va controlar el partit i el trencar el partit ell asoles en el 3 periode, ademes del pivot (numero 12) amb un bon joc interior i moviments amb bona finalitzacio. Esperem que els dos equips estiguen dalt en la tabla al final de temporada.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials