Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

NBAlzira Senior “A” Masc. Vs. Alginet “B”

Dissabte 7 de Gener al Fontana Mogort d’Alzira a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 11.

Torna el bàsquet al Fontana desprès de les vacances nadalenques i el nostre Sènior Masculí d’autonòmica rebrà, desprès d’haver perdut l’últim parti disputat en Alcasser, a l’Alginet B que ve de guanyar a un pes pesat de la categoria, el Moncada, al que a més a més ha avançat en la taula col·locant-se en una destacada quarta posició (8 victòries y 2 derrotes). Els nostres, per la seua part amb 6 i 4 estan en la setena posició, per el que es preveu un partit interessant per mesurar com els ha sentat als dos equips aquesta parada d’hivern.

NBAlzira Senior Femení Vs. Bocairent

Dissabte 7 de Gener al Fontana Mogort d’Alzira a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 11.

El Sènior Femení també jugarà en aquesta jornada primera de l’any a casa. El Bocairent serà el seu rival. L’equip de la Vall d’Albaida es el líder de la categoria amb 8 partits guanyats per cap derrota, per lo que l’any comença fort per a les nostres que intentaran el mes prompte possible eixir de les posicions perilloses de la taula. En la actualitat, el Sènior Femení està classificat en la posició dotze. De segur que amb els bons entrenaments d’aquestes setmanes sense competició deuen donar un bon resultat a curt mig termini. 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc. Vs. Carlet

Dissabte 7 de Gener al Fontana Mogort d’Alzira a les 16.30 hores

Categoria Primera Zonal Grup C. Jornada 11

Després d’haver aconseguit la victòria en l’últim partit de l’any, partit aplaçat corresponent a la tercera jornada front El Perelló, els de Pep Borrull no poden deixar passar l’oportunitat per sumar una nova victòria front un dels rivals de la part baixa. El Carlet que visitarà les nostres pistes està només un lloc per darrere del Blasmetal Aluminis amb una victòria menys i vuit derrotes, mentre que els nostres porten tres victòries per sis derrotes. 

Els encontres de la pedrera comencen el cap de setmana del 14 i 15 de gener, menys el Junior Base que juga ja esta setmana:

C.S.A. Carcaixent Vs. Base Sportleader NBAlzira Junior Masc.

Dissabte 7 de Gener al Pavelló Municipal de Carcaixent a les 20.00 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 11.

Als xicons de Fran Pérez “Villa” els toca de nou derbi. Tancaren l’any amb el derbi riberenc front l’Algemesí, partit que finalitzà amb derrota per als nostres deixant-los empatats amb les mateixes victòries i derrotes, set i dos, que el proper rival, el Carcaixent. Sana rivalitat geogràfica i bon partit el que esperem veure en la localitat veïna.

Base Alzira

Vos esperem per gaudir del bàsquet!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials