Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto Tejedor

Alberto va estar molt actiu durant tot el partit lluitant contra el pivots de l'Alginet

El sènior masculí del Nou Básquet Alzira no va poder començar l’any amb bon peu en perdre en el duel comarcal contra el CB Alginet per 64-68, en un partit vibrant que va dominar durant moltes fases el conjunt visitant i que es va decidir en els minuts finals gràcies a la major experiència dels alginetins.

En el primer quart, com és habitual en els darrers partits, l’equip visitant va eixir amb molta més força i imprimint un punt més de velocitat a les seues accions. Els d’Alginet volien escapar-se en el marcador des del principi i seus van ser els primers avantatges (0-9; min. 3).

El Nou Bàsquet Alzira havia d’anar una altra vegada a remolc des del principi, llastrat per les pèrdues de pilota que patia. L’eixida a la pista d’Óscar i Salva va donar un altre aire a l’equip i l’augment de la intensitat defensiva va aconseguir frenar la ratxa dels visitants. Però la falta d’encert de cara a l’anella dels alzirenys, fins i tot en els tirs lliures, va impedir reduir encara més el desavantatge al final dels primers deu minuts (10-17).

Muri

Muri va ser un dels baluarts del Nou Bàsquet Alzira en atac

El conjunt d’Alginet estava molt més encertat i ficat en el partit i va incrementar el seu avantatge al principi del segon quart (13-23). Però els nostres sèniors van ser capaços de reaccionar per a endossar un parcial de 8-0 al seu rival, amb Muri atacant la cistella contrària amb decisió, que els col·locava en el partit (26-28; min. 18). Un triple de Juancar va posar als nostres per davant quan s’entrava en l’últim minut del quart (29-28), però l’Alginet va aconseguir sobreposar-se a la situació per a anar-se’n al descans amb una renda de sis punts (29-35).

Després del pas pels vestidors, un nou parcial tornava a posar a l’Alginet amb avantatges que rondaven els deu punts (34-45, min. 24; 41-50, min. 27). En els minuts següents, Alberto i Salva van retallar l’avantatge fins a deixar a l’Alginet a cinc punts (49-54). Però dos errors ofensius dels nostres van servir perquè els visitants deixaren el marcador en 49-56 abans d’entrar en l’últim període, que va començar amb un intercanvi de cistelles.

Rafa

Rafa pressiona l'eixida del baló de l'Alginet

El Nou Bàsquet Alzira va apretar en defensa i va ofegar l’atac de l’Alginet fins a empatar el partit a 58, quan faltaven cinc minuts per al final, després d’anar molt de temps a remolc. En un duel de pissarres entre els dos tècnics, i amb els dos equips defensant en zona, els alginetins van traure profit de dues males decisions ofensives dels nostres per a obrir de nou una altra petita bretxa (58-63; min. 37).

Malgrat tot, els nostres sèniors no havien dit l’última paraula i un triple de Pau i un tir lliure d’Alberto els van permetre arribar als instants finals amb opcions de portar-se el triomf (62-63; min. 38). No obstant això, la precipitació dels nostres i la major experiència de l’Alginet en els moments decisius, van fer que la victòria final es decantara a favor dels visitants per 64-68.

Després d’este resultat, la setmana que ve el sènior d’autonòmica visita la pista del CB Silla, equip que està en les posicions capdavanteres de la classificació amb una sola derrota i una ratxa de vuit victòries consecutives a falta del partit d’aquesta jornada contra el Moncada. Sense dubte, un altre desplaçament complicat per als jugadors que entrena Alberto Lahoz. Ara més que mai, ànim xicons…

Un comentario para “EL SENIOR MASCULÍ NO POT COMENÇAR L’ANY AMB UNA VICTÒRIA”

  • Quico says:

    Vinga xicons, a vore si amb l’estrena d’any veniu amb les piles carregades entre setmana i a l’hora dels partits ho seguiu donant tot.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials