Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Blasmetal Aluminis guanya a casa front el Carlet per 63-60 (14-20 / 17-5 / 17-21 / 15-14)

Partit igualat el del dissabte front un Carlet que estava a només una victòria en la taula dels de Pep Borrull.

El partit començà amb massa nerviosisme per part del Blasmetal Aluminis. Fruit d’aixó el rival comença a traure distancia en el marcador majorment aprofitant la gran quantitat de faltes assenyalades als locals. Així el primer quart fou per als locals per 14-20.

Basquet Senior B_Olleria (4 of 5)

Raúl va tindre una destacada actuació en punts i rebots. (Foto del passat partit front l'Ollería)

En el segon període, amb un joc molt mes pausat i tranquil, i amb les rotacions fetes per l’entrenador, el Blasmetal Aluminis ofegà l’atac del Carlet permetent tan sols 5 punts, per arribar al descans 31-25.

A la represa el Blasmetal Aluminis pareixia per moments capaç de anar-se’n en el marcador, però no va ser així, el Carlet trobà l’encert en atac i reduí distancies per arribar a l’últim quart am un marcador de 48-46.

Amb tot per decidir en l’últim període, el joc dels dos equips tant en atac, com en defensa fou paregut al dels quarts anteriors, d’aquesta manera el Blasmetal Aluminis amb mes aportació anotadora per part de tots els jugadors del equip, aconseguí 5 punts de avantatge a falta de 2 minuts. En aquest temps l’equip no va saber jugar amb la tranquil·litat necessària, i fent 6 faltes, permeté al rival apropar-se massa al marcador. Malgrat aquestos moments de compromís, la victòria no s’escapà.

Amb aquesta victòria el Blasmetal Aluminis es queda en la posició novena empatat amb les mateixes victòries i derrotes amb el Godella (4-6), que casualment serà el pròxim rival en lliga al que visitarà el proper diumentge a les 10.30.

Un comentario para “VICTÒRIA DEL BLASMETAL ALUMINIS FRONT AL C.E.B. CARLET”

  • Raul "lesiones" says:

    Chicos felicidades por la victoria, pero esta semana va a ser un partido duro, ya no por ser rival directo , sino por ser domingo por la mañana! Asi que hay que entrenar duro y empezar a preparar el partido desde ya! Animo!! Nos vemos en las pistas!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials