Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SENIOR FEMENÍ CAU FRONT AL BOCAIRENT PER 40-80 MALGRAT HAVER PLANTAT CARA EN LA PRIMERA PART AL LÍDER DE LA CATEGORIA. (16-17 / 12-17 / 8-25 / 4-21)

Complicat partit el que tenien per davant les nostres jugadores que, a part de jugar contra el líder invicte, ho tenia que fer amb dos baixes mes Inma que jugà amb molèsties. Tot i això el començament fou molt bo, complicant els atacs de les rivals amb una defensa eficient i uns bons atacs dirigits per Rebeca i Esme, que nodriren de balons a les mes encertades de cara a l’anella Inma i Laura, les d’Alzira aconseguiren agafar xicotets avantatges en el marcador. Sols una falta mes tir a falta de 10 segons va impedir a les nostres guanyar aquest quart (16-17).

 

En el segon quart el rival va eixir mes encertat i començà a marcar les primeres diferencies (18-25 min. 14 i 21-34 min. 17) aprofitant les excessives pèrdues de baló de les nostres, cosa que obligà a Dani a demanar un temps mort que va ser prou productiu, ja que després de les indicacions, el Sènior va fer un parcial de 7-0 tornant a deixar el marcador mes apretat. Així doncs, al descans 28-34 per a les visitants.

Malgrat la derrota les sensacions de la primera part foren molt bones.

Va ser a la represa quan tot es capgirà, malgrat que el començament no fou roín, però amb l’aparició en escena de la jugadora visitant nº4 que anotà 15 punts de forma consecutiva després de furtar el baló en varies ocasions i finalitzar en contraatac, les nostres es vingueren avall i el Bocairent actuant com el bon equip que es no va perdonar. Va permetre en defensa només 8 punts, mentre que elles aconseguien la màxima anotació de tots els quarts, 25 punts.

L`últim període, va haver un nou parcial de les visitants de 0-13 per lo que les nostres deien adéu al partit i les bones sensacions que en la primera part havien transmès.

A la fi una dura derrota front un equip que hui per hui està un pas per davant i que deixa a les nostres en la posició dèsima amb 2 i 8. La pròxima setmana serà de descans per a les nostres que aprofitaran per recuperar jugadores lesionades i preparar el següent enfrontament que serà de nou a casa el dia 21 front al CB Iris Contestano que es troba a la part alta de la taula amb set victòries i dues derrotes.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials