Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

Basquet Silla A Vs. NBAlzira Senior “A” Masc.

Dissabte 14 de Gener a les 18.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 12.

El Sènior Masculí visitarà la difícil pista del Basquet Silla, líder de la categoria. El conjunt de Silla només ha perdut un encontre, el primer de la temporada, per lo que du deu victòries consecutives. L’equip de Alberto Lahoz per lo tant, tindrà que donar-ho tot e intentar refer-se de les dos derrotes consecutives que patiren en l’últim i el primer partit de l’any. Serà bàsic poder eixir plenament concentrats i en confiança per a no anar a remolque tot el partit, tenint que remuntar els últims encontres, alguns dels quals finalment no s’ha pogut aconseguir la victòria.


Senior A vs Alginet B (7)

NBAlzira Senior Femení te jornada de descans aquesta setmana

Bon moment per que l’equip de Dani Cuenca recupere jugadores lesionades. 

 

Godella Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc.

Diumentge 15 de Gener a les 10.30

Categoría Primera Zonal. Jornada 12.

Després de guanyar a casa la passada jornada el Blasmetal Aluminis visitarà la pista del A. Ferro Rest. Godella, equip amb el mateix balanç que els alzireny amb quatre victòries i sis derrotes. Es preveu un partit de molt igualtat, on el Blasmetal té que competir al màxim per tindre opcions i aconseguir la primera victòria a domicili, la qual seria importantíssima tant per pujar en la classificació com per a la moral del equip. El Godella ve de perdre a domicili contra La Font de la Figuera i està en la posició vuitena, una per damunt del Blasmetal.

Aquestos son els encontres de la pedrera:

Dénia B Vs. Junior Base Sportleader NBAlzira

Diumentge 15 de Gener a les 19.00 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 12.

Amb només una derrota mes que el Dénia B, es presentarà el nostre Junior Base en casa del líder de la categoria, que compta amb 9 victòries per 2 derrotes. El Junior Base es tindrà que esforçar al màxim per tornar a guanyar al líder de la categoria, com ja ho va fer front a l’Alfàs quan aquest estava invicte. Els nostres venen de guanyar en un partit de defenses front al Carcaixent, mentre que el Dénia B guanyà amb claredat al Juventut Xàbia. Fonamental serà el nivell de treball durant la setmana, en un equip que si el tenim al complet ha demostrat que pot guanyar a qualsevol.

Base Alzira

 

 

Gurphac NBAlzira Cadet Masc. Vs Cadet Grana

Dimecres 18 de Gener.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 10.

Aquest partit entre els nostres Cadets ha sigut aplaçat per al dimecres 18 de Gener. D’ esta manera els nostres cadets podran reforçar amb garanties als juniors per assolir el lideratge.

 

 

CB Oliva Vs NBAlzira Cadet Fem.

Diumenge 15 de Gener a les 11.45 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 10.

El Cadet Femení visitarà la pista del CB Oliva en el seu primer partit de 2012, després d’acabar l’any enfrontant-se als dos primers classificats de la lliga. Oportunitat per demostrar el treball fet durant els entrenaments d’aquestos dies sense competició. El CB Oliva, amb balanç negatiu en la taula, 4-6, està situat en la posició setena i encara que fa menys punts que les nostres, els punts rebuts son molts menys que els permesos per les nostres.


Cadet femení

 

Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc. Vs. NB Xàtiva A

APLAÇAT AL DIJOUS 18 DE GENER.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 10.

Partit gran de la categoria. El NB Xàtiva, líder de la categoria amb el millor atac i la millor defensa de la competició, visitarà la nostra pista per enfrontar-se a l’altre equip destacat e invicte de la categoria, el nostre Infantil Instituto Jarque. Partit assenyalat en roig al calendari dels dos conjunts on un d’ells patirà la primera derrota de la temporada i deixarà a l’equip guanyador com a líder en solitari per primera vegada des de el inici de la competició. Esperem a tots els amics del club s’apropen per donar suport a l’equip de Toni Salom.

Carlos Hungría

 

NBAlzira Infantil Grana Masc. Vs. Alginet B

Dissabte 14 de Gener a les 09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 10.

Si el Aleví Grana finalitzà el 2011 enfrontant-se al líder La Encarnación, ara ja en 2012 de nou li toca front a un dels colíders, el Alginet B, que es junt a La Encarnación i CB Larrode els tres equips invictes de la categoria. Partit difícil a les hores per a l’equip de Vicent Hervàs que intentarà fer un bon paper a casa.

 

 

 

 

Moixent A Vs. NBAlzira Piscines Aqua Alzira

Dissabte 14 de Gener a les 10.30 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 10.

EL Piscinas Aqua Alzira finalitzà guanyant al Moixent “B”, ara li toca el Moixent “A” que esta en 4 victòries i 3 derrotes, partit disputat on el Aqua Alzira tindrà que treballar de valent si vol aconseguir la victòria.


Aleví Piscinas Alzira vs Moixent B (7)

 

Alcudia Vs. NBAlzira Aleví Grana.

Dissabte 14 de Gener a les 11.00 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 7.

Partit contra el líder l’Alcúdia amb 5 victòries i 1 derrota. El nostre aleví nostre te 3 victòries i 3 derrotes i ha segut l’únic equip que ha guanyat al líder. Esperem que els tornen ha guanyar i la classificació s’ajuste mes encara.


aleví grana vs genovés (6)

NBAlzira Digitimpres Benjamí Vs. Alginet

Dissabte 14 de Gener a les 11.15 hores.

Categoría Benjamí NP1. Jornada 9.

Partit important contra Alginet que esta amb una victòria mes que els nostres, esperem que el Digitimpres puga guanyar i empatar en la classificació amb el seu rival.

Basquet Benjami_Sueca (3 of 4)

 

Vos esperem!!!

Un comentario para “PRÈVIA PARTITS 14 I 15 DE GENER”

  • Quico says:

    Mae mía que partido el del Instituto Jarque este sábado! Eso si que es un duelo en la cumbre. Vamos chicos! a entrenar a tope el viernes para dar el máximo en el partido!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials