Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Partit complicat el que tenía el Junior Base en casa del Líder el CB Dènia.

El Junior Base va eixir un poc mes encertat en el inici del encontre, i en elS primers 2 minuts, aconseguiren un 0-4 de parcial que obligà a reaccionar als locals. Aquestos començaren a defendre a tota la pista i pogueren recuperar molts balons. D’aquesta manera el quart acabà 21-11 per al Dènia.

Base Alzira

Pareixia que el Dènia volia acabar ràpid augmentant la distancia en el marcador aprofitant la inèrcia del primer quart, però en aquest segon període el Juniro Base va saber reaccionar mitjançant ràpides transicions i un parell de triples en el minut 17 que deixaren el marcador amb 25-24. En aquest moment, i al igual que en l’anterior quart, el Dènia tornà a apretar en defensa i al descans s’arribà 33-26.

 

Ja en la represa, el Dènia no va afluixar en la seua intensitat defensiva, donant molts problemes a l’atac visitant que era incapaç de sumar regularment, aleshores el Dènia aconseguí un avantatge de 15 punts (44-29). Un parell de triples maquillaren el quart per al Junior Base, 46-37 a la fi del tercer quart, donant-los vida als nostres en el partit.

 

En el període decisiu, amb un avantatge per als locals de 14 punts en els primers minuts feia entendre la dificultat de la remuntada, però una consecució de bons atacs i defenses per par dels nostres, els va permitir dur el partit a només 3 punts de diferencia amb dos minuts per jugar-se (53-50) En aquest moment l’anella es va fer menuda i el Junior Base, amb tres possessions per poder empatar, va ser incapaç de sumar res positiu en atac, i el Dènia, a base de tirs lliures deixà el marcador final amb 59-51.

 

Aquesta vegada no ha pogut ser per al nostre Junior Base, però diputar-li un partit així en casa del líder te molt de mèrit. A continuar treballant xicons! Enhorabona al Dènia per la victòria.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials