Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SÈNIOR MASCULÍ PERD EN L’ÚLTIMA POSSESIÓ EN CASA DEL LÍDER EL BASQUET SILLA.

Silla vs Senior A (18)

Muri recuperà balons i contraatacà amb èxit durant tot el partit.

71 a 68 va ser el resultat d’un partit vibrant, amb molt de ritme i brega, alternances en els marcador per als dos equips i molt vistos per a la grada, on el nostre Sènior va estar a l’altura front un gran conjunt el Bàsquet Silla que a falta de 20 segons aconseguí gràcies al seu base un triple des de 8 metres per ficar-se per davant. La següent possessió no va poder ser aprofitada per el nostre atac que acabà fent falta personal.

Amb la plantilla al complet, cosa difícil per al NB Alzira últimament es presentava l’equip de Alberto Lahoz a la pista del líder el Bàsquet Silla que portava deu partits sense perdre en les onze jornades jugades. Aquest factor, comptar amb tots el jugadors, donà el punt de confiança necessari per a l’equip i que tant ha faltat en partits anterior on ja des de els començament es solia arrastrar diferencies negatives. Però no era el cas del dissabte. Ja des de els primers minuts el quintet inicial va rendir al cent per cent. Destacava la defensa, com sempre activa i solidaria, però sobre tot l’encert de cara a l’anella. Amb un Alberto Tejedor amb ganes (9 punts en aquest quart) i Rafa Ros anotant 9 dels seus 11 punts finals, el NB Alzira anava prenent un avantatge escandalós i difícil d’aceptar per al líder que topava una vegada rere d’altra amb la nostra defensa. Al minut 8 el marcador era de 10-26, però un últim esforç dels locals aconseguia retallar la distancia fins el 16-28 a la fi del primer quart. Per primera vegada en massa partits l’equip aconseguia fer un primer quart de garanties, cosa que s’agrairia en quarts posteriors.

En el segon període les defenses foren l’aspecte mes destacat. El Bàsquet Silla amb la intenció de no deixar que el NB Alzira anotara tan fàcilment, sabedor de que el començament de un bon atac està en la rereguarda, augmentà l’ intensitat defensiva i aconseguí un quart amb baix tanteig per als dos equips, ja que la defensa del NB Alzira continuava funcionant acceptablement, permetent 12 punts a un equip que intentava retallar la diferencia del primer quart. 12-8 va ser el marcador d’aquest segon quart, per anar-se’n tots dos equips als vestidors amb 28-36 per als visitants.

Silla vs Senior A (28)

Oscar va tindre moments de alta intensitat i encert.


A la represa les coses canviaren. El Bàsquet Silla continuà defenen amb eficàcia i meritòriament deixà l’atac riberenc sense pràcticament opcions clares d’anotar fent sols 9 punts en aquest període. El pitjor per als nostres, a part dels pocs punts aconseguits, va ser que el Bàsquet Silla, ara amb les idees més clares en atac, aconseguí fer 21 punts i es col·locava per primera vegada en el partit per davant (49-45) amb un quart per jugar-se.

L’últim període va ser espectacular, gustos de vore per a l’espectador al pavelló de Silla. El primer tram d’aquest quart va ser tal vegada del NB Alzira, que havent vist ja les orelles al llop, plantejà una nova defensa que li va permetre recuperar en tres minuts la davantera en l’electrònic (52-53 min. 3). Amb continus balons recuperats, gracies a la gran llavor defensiva de tot l’equip, menció especial per a Muri i Rafa que interceptaren la gran majoria dels balons encara en camp del Bàsquet Silla, aconseguiren augmentar mes la distancia fent un parcial en els primer 4

Silla vs Senior A (27)

Rober cada partit aporta mes presència al joc interior.

minuts de 3-12 (amb 5 punts consecutius d’un lluitador Oscar per a uns 16 punts finals amb un grapat de rebots tant en defensa com en atac.) Però el tram decisiu va ser malauradament per als nostres interessos per al Bàsquet Silla. El seu base titular va prendre el timó i va fer contraatacar al seu equip amb un parcial de 6-3 per ficar-se a tir de dos a falta de dos minuts. En aquest moment cada atac tenia una importància capital. Els dos equips esgotaven la possessió al màxim e intentaven deixar el baló el mes prop de la cistella, fruit d’aquesta tàctica tant uns com els altres tingueren faltes amb tirs lliures a favor per decantar un partit que en els últims dos minut anava 62-67. Però era el Bàsquet Silla qui mes encert des de la línia de 4.25 tenia, i va ser capaç de deixar la diferencia en només dos punts a falta de 40 segons. El NB Alzira va fer un tir lliure que deixava l’electrònic 65-68. A partir d’ací cada equip disposaria de dos atacs amb diferent sort. El base del Bàsquet Silla assumia tota la responsabilitat. Penetrava i treia una falta de la que clavaria el segon tir lliure (66-68). Després de traure el NB Alzira no va poder fer cap dels tirs lliures de la falta sofrida en el que havera sigut tal vegada el atac que sentenciava l’encontre. Amb poc mes d’una possessió per a la fi de l’encontre, de nou el base del Bàsquet Silla, i sense necessitat de apropar-se massa al seu defensor ni a la línia de tres, plantà un triple que els posava després de molts minuts dalt al marcador (69-68) amb vint segons per jugar-se. En aquest moment, la jugada en atac pactada en el temps mort no va resultar per al NB Alzira que va perdre el baló i va fer la falta que va deixar el marcador final en 71-68.

Derrota molt amarga per als nostres després d’un partit disputadíssim fins al final contra el líder. Malgrat aixó, el joc, les sensacións, l’intencitat tronà a l’equip d’Alberto després d’alguns partits difícils. Per això hi ha que estar contents i confiar que amb aquest joc les victòries arribaran. Enhorabona als dos equips per un gran partit de bàsquet.

Un comentario para “EL SÈNIOR MASCULÍ PERD EN CASA DEL LÍDER BÀSQUET SILLA EN UN GRAN PARTIT DELS DOS EQUIPS.”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials