Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Blasmetal Aluminis

L’equip de Pep Borrull guanya amb certa comoditat al veterà equip de Godella per 63-69 encara que desaprofità rendes de mes de 20 punts al tercer quart.

El Blasmetal Aluminis es presentava en Godella per a disputar un important partit, ja que el Godella estava situat una posició per davant dels nostres, amb dos baixes en la plantilla i l’ajuda de Rafa del junior Base.

El partit comença amb molt d’encert per part dels dos equips. El Godella, aprofitant la major presencia física, aconseguia cistelles des de dins de la zona. Mentre tant els nostres repartien els punts de forma variada i amb la participació de tots els jugadors. A la fi d’aquest quart on els atacs s’imposaren a les defenses el marcador era de 21-24 per al Blasmetal Aluminis d’Alzira.

El segon quart, coneixedors ja de les mancances físiques d’un equip tan veterà (que no sense ofici) equip de Godella, el Blasmetal Aluminis intensificà la defensa impedint-los els atacs en estàtic en la majoria de les seues possessions, e intentant córrer mes, els nostres aconseguiren el primer parcial rellevant al partit. 8-15 va ser el resultat del segon període.

A la represa el joc fet en el quart anterior va tindre continuïtat, i amb un Rafa Roca (13 punts) que s’imposava en la zona, malgrat la diferencia clara de pes, amb l’ajuda d’un encertat Pablo (11 punts), l’únic capaç de fer penetracions amb èxit en la tancada zona del Godella, la distancia augmentà. 11-18 en aquest quart per deixar el marcador amb 40-57 a falta de deu minuts.

En el quart definitiu el joc en atac es tornà tan espès i amb tan poc d’encert que el Blasmetal Aluminis va deixar escapar la renda que tenia. El Godella, encomanant-se al seu base (grandíssim jugador, 23 punts) que va ser capaç ell sol de donar opcions als últims dos minuts, a punt va estar de donar un esglai als d’Alzira, que a la fi van poder cantar victòria en un partit que tal vegada deurien d’haver guanyat per mes punts de no haver-se relaxat tant. 23-12 en aquest quart per acabar el partit 63-69.

En aquesta victòria el Blasmetal Alumins aconsegueix avançar al propi Godella en la taula i situar-se en la setena posició (5 guanyats i 6 perduts). De nou, aquest cap de setmana a casa, el Blasmetal Aluminis tindrà oportunitat de jugar contra un rival directe, el Tavernes, que està ara mateix una posició per baix dels nostres a falta de conèixer el seu resultat del dissabte passat.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials