Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’equip de Fran Pérez “Villa” reaccionà massa tard per poder traure un marcador positiu de Moixent i caigué per 67-44.

( 12-2 / 10-8 / 14-6 / 22-10 / 0-12 / 9-6)

 

No va tindre sort el Aleví Piscinas Aqua Alzira en la visita a Moixent, que conta amb un molt bon equip i desde el principi va saber demostrar-ho. Ja en el primer quart el Piscinas Aqua va ser sorpres per el joc agresiu del Moixent i no va saber reaccionar. 12-2 va ser el resultat del primer perìode.

Aleví blau

Ferràn va ser el màxim anotador i rebotejador de l'equip. (foto vs. Canals)


En el segon quart les eixides de la pressió local segueren molt millor i es va poder atacar en mes fluïdesa (10-8)

En el transcurs del tercer quart els nostres acumularen de nou massa pèrdues de baló i al descans el marcador ja era més que favorable als locals, 58-26.

En el quint quart el canvi de mentalitat del Piscinas Aqua Alzira, amb una defensa més agresiva y ordenada, jugant amb més dinamisme en atac, va ser capaç d’endossar un parcial de 0-12, per el que les distancies en el marcador quedaren reduïdes a 58-38.

En l’últim període va ser el mes disputat, amb intercanvi de cistelles i defenses fortes. Així doncs, el resultat final va ser 67-44.  Al menys, encara que massa tard, va existir reacció per part dels nostres.

El Piscinas Aqua Alzira es manté en la meitat de la taula després d’aquest resultat en la posició setena. El proper partit serà a casa front el Picken Claret que està empatat en la classificació amb els nostres.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials