Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira. Set partits en el Fontana Mogort d’Alzira. No podeu faltar!

 

NBAlzira Senior “A” Masc. Vs CB Tavernes

Dissabte 21 de Gener a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 13.

El Sènior Masculí rebrà al quint classificat el CB Tavernes, amb 8 victòries y 4 derrotes, desprès del gran partit, malgrat la derrota el dissabte passat en Silla. Esperem que el retrobament en el joc intens que ens tenia acostumats l’equip de Lahoz torne a fer presencia aquest dissabte davant la seua afició. De guanyar, els nostres obtindran balanç positiu de victòries i derrotes, ja que en aquest moment conten amb 6/6.

Silla vs Senior A (14)

NBAlzira Senior Femení Vs Iris Contestano

Dissabte 21 de Gener a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 13.

Desprès de la jornada de descans, el Sènior femení rebrà a casa al Iris Contestano. L’equip de Cocentaina, classificat en la quarta posició serà un os dur per a les nostres, ja que només a perdut en la present lliga en tres ocasions. Esperem que la millora en el joc demostrat per les xiques de Dani Cuenca en els últims partits les permeta competir contra aquest equip de la part alta de la taula.
 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc. Vs. CB Tavernes “B”

Diumentge 21 de Gener a les 16.30

Categoría Primera Zonal. Jornada 13.

Amb la intenció de guanyar per tercer partit consecutiu, el Blasmetal Aluminis, que ve de fer un partit molt repartit en quan anotació en Godella, jugarà front el CB Tavernes “B”. L’equip de La Safor, situat en la quinta posició de la taula, desprès de guanyar aquest dissabte a La Font de la Figuera còmodament per 86-53,serà un dur rival per als nostres que tenen una bona oportunitat de guanyar a casa un rival directe en la classificació.


Aquestos son els encontres de la pedrera:

Junior Base Sportleader NBAlzira Vs. CEB Carlet

Diumentge 21 de Gener a les 18.30 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 13.

El nostre Junior Base ve de perdre en casa del líder. A punt va estar de donar la sorpresa una vegada mes contra un dels equips que encapçalaven la classificació, però no va poder ser. Ara el CEB Carlet ens visita i serà bon moment de demostrar que l’equip de Fran Pérez “Villa” té capacitat de refer-se quan no tot va be. El Carlet ve de perdre front al Carcaixent i està situat el dècim amb 3 victòries y 8 derrotes. Mentre tant els nostres son quarts amb el balanç oposat, 8/3.

junior base vs algemesí (13)

 

 

CB Pego Vs. Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Dissabte 21 de Gener a les 12.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 11.

Després de la victòria aconseguida el dimecres front al Cadet Grana, els líders de la categoria viatjaran a Pego per enfrontar-se al tercer classificat. A mes de la dificultat de jugar contra un equip que només ha perdut dos partits en el que va de lliga, l’equip d’Alberto Lahoz té alguns jugadors tocats físicament, i que ja jugaren minvats el dimecres. Esperem que el dissabte l’equip al complet estiga al cent per cent per seguir augmentant la diferencia amb els seus perseguidors.

 Gruphac vs Sueca (1)

 

 

NBAlzira Cadet Grana Vs. CB Oliva “B”

Dissabte 21 de Gener a les 09.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 11.

El CB Oliva B, quart classificat amb sis victòries i una derrota, visita la nostra pista per enfrontar-se al Cadet Grana, que després d’haver fet bons minuts de joc en l’enfrontament del dimecres contra el líder, sobre tot en defensa e intensitat, deurà demostrar que son capaços de jugar així contra la resta dels equips. Aquest dissabte es un bon dia per demostrar-ho.


Cadete Grana Vs La Encarnación (5)

NBAlzira Cadet Fem. Vs. Enguera

Diumenge 21 de Gener a les 12.15 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 11.

El Cadet femení, que havia demostrat una millora anotadora en els partits anteriors, va vore com en l’últim partit contra el Oliva la puntuació baixà a quotes de l’ inici de temporada. Tal vegada l’Enguera no es el millor rival per intentar recuperar la mitja anotadora a la que ens tenia acostumats, però de segur que les xiques d’ Imma faran lo possible per fer un bon paper front un dur rival. Ànim xiques!


Cadet femení

 

Benifaió Vs. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Dissabte 21 de Gener a les 12.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 11.

Esperem que el Instituto Jarque, després de la dura derrota a casa contra l’ invicte Xàtiva, puga rendir al màxim en Benifaió i seguir enganxat en la part mes alta de la classificació. L’equip local es cinquè amb sis victòries i quatre derrotes, nosaltres ens deurem de refer de la primera derrota de la temporada.

Carlos Hungría

 

Benifaió Vs. NBAlzira Grana Infantil Masc.

Dissabte 21 de Gener a les 10.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 11.

De nou en Benifaió per a un equip del club aquest dissabte, l’Infantil Grana tractarà de buscar las seua segona victòria a domicili. Els locals estan classificats en la posició sisena amb sis victòries i quatre derrotes. Un partit difícil per als xicons de Vicent Hervás, però res es impossible.


Basquet Infantil B_Canals (3 of 4)

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Alzira Vs. Picken Claret

Dissabte 21 de Gener a les 10.45 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 11.

Desprès de la derrota contra el Moixent, l’aleví torna a jugar en casa contra un rival directe en la classificació, esperem que continuen amb el joc dels dos últims cuarts del partit de Moixent i aconseguir la tercera victòria de la temporada.

 

Aleví Piscinas Alzira vs Moixent B (9)Carcaixent Vs. NBAlzira Aleví Grana.

Dissabte 21 de Gener a les 11.30 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 8.

Partit complicat en casa del colider, el Carcaixent, amb 2 derrotes. Els nostres amb 4 derrotes, esperant donar la sorpresa i arrimar-se a les posicions capdavanteres. Esperem que els nostres puguen jugar de tu a tu al Carcaixent i endur-se la victòria.aleví grana vs genovés

Valencia BC “A” Vs. NBAlzira Digitimpres Benjamí Vs. Alginet

Dissabte 21 de Gener a les 12.00 hores.

Categoría Benjamí NP1. Jornada 10.

Partit complicat el del Digitimpres contra el líder el Valencia basket, partit on els nostres tindran que treballar de valent per poder competir i anar millorant pas a pas.

Benjamín vs Alginet (3)
 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials