Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Álex Requena

El Base Sportleader Alzira va jugar un gran partit de conjunt, tots els jugadors van anotar i van aportar coses positives a l'equip.

El júnior masculí Base Sportleader Alzira va aconseguir este dissabte una còmoda victòria contra el CEB Carlet per 70-42. Els jugadors entrenats per Fran Pérez “Vila” havien de reposar-se de la derrota patida la setmana anterior en la pista del líder, el Dénia CB, i van eixir en el primer quart amb un excés de relaxació.

Com a conseqüència, el marcador reflectia un resultat de 2-4 quan es portaven cinc minuts de partit. Després d’un temps mort, la dinàmica del Base Sportleader Alzira va canviar i li va endossar al Carlet un parcial de 15-0, que deixava el resultat en 19-6 al final del primer període.

En el segon quart, el CEB Carlet va reaccionar i va començar a anotar amb més facilitat, però els nostres responien carregant el rebot ofensiu i anotant a força de penetracions, que els permetien mantenir l’avantatge al descans (31-17).

Rafa

Rafa penetra a cistella sense l'oposició de cap jugador del Carlet.

Després del pas pels vestidors, va continuar la mateixa dinàmica, però a falta de tres minuts per a acabar el quart, un altre parcial de 12-0 del Base Sportleader Alzira incrementava les diferències en l’electrònic en arribar a la conclusió del tercer període (49-30).

En l’últim període, el tècnic alzireny va començar a rotar la banqueta i els nostres júniors van complir a la perfecció tant en defensa com en atac. En els dos últims minuts, tres triples consecutius van disparar l’avantatge fins al definitiu 70-42.

Al final, el Base Sportleader Alzira es va anotar una còmoda victòria, en la qual tots els jugadors van anotar i tots van aportar alguna cosa positiva, i que manté a l’equip en la part alta de la classificació. Ara més que mai, es necessari seguir treballant per a millorar el rendiment en la segona volta. Enhorabona, xics…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials