Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto

Alberto llança a cistella rodejat per dos jugadors interiors del Tavernes.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir dissabte una treballada victòria davant el CB Tavernes (83-72), que li serveix per a trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i acabar la primera volta amb un balanç positiu (7 victòries i 6 derrotes), instal·lat còmodament en la meitat de la classificació.

Els jugadors entrenats per Alberto Lahoz, que van portar la iniciativa durant bona part del partit, van ser capaços de sobreposar-se a la reacció del Tavernes en l’últim quart, per a emportar-se una important victòria contra un rival directe.

El partit va començar molt igualat, amb successió de cistelles per part dels  dos equips. De seguida es va poder vore l’estil del Tavernes, que aprofitava la més mínima ocasió per a córrer la transició, buscant els desajustos defensius, i intentar anotar fàcil i ràpid.

A poc a poc, el Nou Bàsquet Alzira va anar ajustant la defensa i donant-li més fluïdesa a l’atac. L’entrada a la pista d’Óscar, quan apenes faltaven dos minuts per a la conclusió del primer quart, li va donar a l’equip més intensitat en la pressió, encara que això li va valdre cometre ràpidament dues faltes personals. Un parcial de 13-2, amb set punts quasi consecutius d’Óscar, va permetre tancar el primer parcial amb avantatge per als nostres (21-12).

Rober

L'aportació ofensiva de Rober i David en l'últim període va resultar decisiva per a mantindre a l'equip en el partit.

En el segon període va continuar l’encert del Nou Bàsquet Alzira que, amb dos triples, un de David i un altre de Rafa Ros, establia un màxim avantatge de 13 punts (27-14; min. 11). El Tavernes seguia fidel al seu estil, intentant córrer sempre que podia, i una notable millora defensiva va començar a crear problemes als nostres en atac.

El marcador es va ajustar fins al 33-29, que reflectia l’electrònic faltant tres minuts per al descans. En este moment va aparèixer Rafa Ros per a sumar un triple i dos tirs lliures que van donar aire al conjunt alzireny (37-29; min. 18). Es jugava a ràfegues, en una anada i tornada continua d’una cistella a l’altra. Així, es va arribar al descans amb el resultat de 39-32 en el marcador.

El Nou Bàsquet Alzira no va entrar a la pista amb bon peu després del descans, encara que els de les Safor tampoc estaven molt més encertats. Els nostres es mantenien per davant amb avantatges que rondaven els set punts (44-37; min. 23) fins que la connexió Alberto-Muri va irrompre en atac per a obrir una petita bretxa. L’equip alzireny va millorar en defensa, va tancar amb major efectivitat el rebot i va començar a córrer, i això va tenir la seua traducció en el marcador (50-38; min. 24). Després d’un temps mort del tècnic visitant, el Tavernes va canviar de defensa i va aconseguir frenar la ratxa dels nostres al final del tercer quart (58-49).

Rafa

Poc a poc, Rafa va recuperant el protagonisme en el joc ofensiu de l'equip.

Arribats a l’últim període, el Tavernes va apostar per seguir lluitant fins al final. A força de velocitat, trencant la defensa alzirenya amb penetracions i un major encert en els llançaments, l’equip de la Safor va anar menjant-li terreny en la pista i en l’electrònic al Nou Bàsquet Alzira, fins a situar-se a dos punts (60-58; min. 32). S’entrava en una nova fase del partit marcada per la igualtat màxima. Cada acció d’un dels dos equips era contrarestada immediatament per l’altre amb idèntica efectivitat, encara que l’aportació anotadora de David i de Rober mantenia als nostres per davant (75-71; min. 35).

En els minuts finals, els jugadors del Nou Bàsquet Alzira es van aferrar a la defensa, van aconseguir recuperar diverses pilotes que els van permetre córrer al contraatac i agafar una xicoteta renda que mantindrien fins al final del partit (80-71; min. 38). El Tavernes es va llançar a la desesperada a intentar reduir el desavantatge, però no va tenir l’encert dels minuts anteriors i els jugadors alzirenys van certificar la victòria final (83-72).

En resum, el Nou Bàsquet Alzira va aconseguir un treballat triomf que li permet acabar la primera volta amb un balanç positiu de victòries i derrotes. Esperem que aquesta victòria servisca per a recuperar sensacions dins de la pista i el bon joc de cara a la segona volta, que arranca dissabte que ve contra el Mi Radio Barri del Crist (pavelló Fontana Mogort, 18.30 h). Enhorabona per la victòria, xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials