Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Blasmetal Aluminis no va poder endur-se la victòria front al Tavernes que guanyà, malgrat la reacció dels nostres que remuntaren 20 punts ficant-se per davant en el tercer quart, per 62-72.

Blasmetal Aluminis

El primer quart va ser frustrant per als locals, que veien com el Tavernes trencava la defensa del Blasmetal amb massa facilitat, tant en contraatac com en defensa en estatic. Males decissions a l’hora de atacar dugueren al Blasmetal a finalitzar el quart 6-19.

En el segon període la defensa millorà tan sols un poc, però per fí, amb un inspirat i bregador Villa, les cistelles començaren a arribar. D’aquesta forma s’aconseguí guanyar el quart amb el marcador de 22-18. En aquest quart, Félix va rebre un fortíssim colp en el pòmul obrint-li una ferida que l’obligà a deixar el partit per anar a l’hospital. Amb aquest imprevist s’arribava al descans amb el marcador de 27-37.

 

A l’eixida dels vestidors el Blasmetal Aluminis, amb la intenció de continuar amb la dinàmica dels últims minuts de segon quart, de defendre millor e intentar brindar una difícil victòria a Fèlix, l’equip local va ser capaç de remuntar l’encontre, ficant-se per davant en el marcador malgrat a arribar 3 punts baix a la fi d’aquest tercer quart 48-51. 20-14 va ser el parcial.

 

En l’últim quart el Tavernes, amb una millor condició física, va estar molt mes encertat en atac. La defensa del Blasmetal va permetre massa punts en contra i la remuntada no va poder ser efectiva. 14-21 en aquest últim període per al Tavernes que s’emportava la victòria per 62-72.

 

D’aquesta forma finalitza la primera volta de la lliga de Primera Zonal per al Blasmetal Aluminis en la posició 8 amb 5 victòries i 7 derrotes, amb la curiosa estadística d’haver aconseguit les 5 victòries front als 5 equips que van per darrere en la classificació, i havent segut derrotat per els 7 equips que van per davant. Per poder pujar posicions en la classificació, el Blasmetal Aluminis deurà guanyar a casa a algun d’aquestos equips que encapsa-l’en la taula per pujar llocs en la classificació.

 

Desitgem una ràpida recuperació a Félix al que volem vore prompte en les pistes. Ánim capità!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials