Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SÈNIOR FEMENÍ PERD A CASA FRONT L’IRIS CONTESTANO PER 46-62.  (13-10 / 13-13 / 11-18/ 9-17)

Una mala segona part deixa sense recompensa el bon treball de la primera part.

El nostre Sènior Femení començà el partit amb la intenció de buscar ràpides transicions  buscant castigar físicament a l’equip de Cocentaina que es presentà amb només set jugadores. La forta arrancada les va permetre obtindre avantatges de no mes de 5 punts. Quan el Iris Contestano millorà el seu balanç va començar a anotar amb mes facilitat. D’aquesta manera el resultat del primer període va ser de 13-10.

El segon quart va ser un intercanvi de cistelles en el que es continuà apostat per les ràpides transicions buscant el desgast rival amb èxit, encara que perdonant moltes cistelles fàcils. La nostra defensa començà a baixar i es concediren molts rebots i tirs lliures, cosa que va permetre a l’equip visitant mantindres en el partit.

Desprès del descans, amb la tàctica de eixir ràpidament a l’atac, el Sénior Femení endossà un parcial de 6-0 arribant a la màxima diferencia a favor (32-23 min.21). Un minut de l’entrenadora rival ajustà la defensa visitant i l’encert en atac ja no era tant regular. El Iris Contestano començà a tindre un gran encert baix l’anella, cosa que no havia passat en tot l’encontre, a més de fer-se amb la majoria dels rebots gracies a seu augment d’intensitat. En aquest moment, aconseguiren un parcial de 4-12 igualant el marcador en el minut 26. Amb confiança màxima, el rival repetí un altre parcial fins el final de tercer quart de 0-9 que deixà el avantatge visitant en 8 punts. 11-18 va ser el parcial d’aquest quart, deixant el marcador 37-45 a falta del període definitiu.

En l’últim quart el Sènior Femení va vore com el seu percentatge de tir baixà dràsticament. No sols això, el nombre de pilotes perdudes fou molt superior respecte als quarts anteriors. Amb una defensa presionant es tracta de retallar la diferencia que poc a poc anava sent mes gran i que, malgrat l’esforç i el bon paper en els anteriors quarts mai pogué ser reduïda, per acabar cedint la victòria a l’iris Contestano per 46-62 amb un quart final amb 9-17.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials