Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’equip de Fran Perez “Villa” aconsegueix la tercera victòria de la temporada contra un rival directe en la classificació per 50-43. (4-9 / 10-3 / 12-9 / 4-8 / 11-7 / 9-7).

alevín piscinas aqua vs picken claret (8)

Tots els jugadors es feliciten per la vitòria al final del partit.

Partit que es presentava molt disputat degut a que els dos equips contaven amb el mateix nombre de victòries i derrotes en la classificació. En quant al joc, ja en el primer quart, el Picken Claret aconseguia les primeres rendes al marcador jugant al contraatac. En el segon quart el Piscinas Aqua Alzira li va tornar el parcial gracies a nombroses recuperacions de baló (apartat en el que destaca el jugador Benjamí Enric amb 7 a part de fer 10 punts). En el tercer període va ser el quart mes igualat amb atacs efectius per part dels dos equips. D’aquesta manera el Piscinas Aqua Alzira arribava al descans amb el marcador a favor de 26-21.

alevín piscinas aqua vs picken claret (5)

Ferràn va destacar en atac i aportà 12 punts.

 

En la represa el Picken Claret va eixir disposat a ficar les coses mes difícils als nostres Alevins i va intensificar notablement la seua actitud defensiva. Així doncs, el Picken Claret firmà un bon quart permetent només 4 punts per part dels locals, reduint la desavantatge. En el quint quart el Piscinas Aqua Alzira va saber reaccionar a temps i va fer un bon parcial que li donà tranquil·litat en el marcador gracies a bons contraatacs i triangulacions en el pase abans de entrenar a cistella. Així s’arribava a l’últim període amb el marcador de 41-36. El Claret no es donà per vençut i amb un parcial de 0-6 només començar el període definitiu li ho va ficar molt difícil al nostre Aleví que es va tindre que esforçar al màxim per amb un 9-0 de parcial sentenciar el partit deixant el marcador final amb 50-43.

Amb aquesta victòria, la tercera del Piscinas Aqua Alzira, s’aconseguí superar en la classificació al Picken Claret que anava empatat amb els nostres, i situar-se en la setena posició.

alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

L'Aleví Piscinas Aqua Alzira al complet.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials