Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira. Vuit partits en el Fontana Mogort d’Alzira. No podeu faltar!

 

NBAlzira Senior “A” Masc. Vs Barrio del Cristo

Dissabte 28 de Gener a les 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 14.

Comença la segon volta de la lliga per als equips federats. En Autonòmica, el Sènior Mascul·lí rebrà al Barrio del Cristo, equip amb pes en la pintura al que guanyà en la primera jornada en casa del rival per cinc punts. L’equip de Alberto Lahoz, motivat per la victòria del dissabte passat i amb la intenció de continuar fent un bon joc, no deuria fallar contra un equip que està classificat en l’ última posició.senior a vs tavernes (11)

Dissabte 28 de Gener a les 16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 14.

El Sènior femení comença la segona volta front al Pego que està classificat en la mitja taula. El Sènior Femení deurà demostrar la millora respecte al partit de la primera volta, en el que les nostres tan sols pugueren anotar 28 punts. De segur que este partit serà diferent del que es jugà al mes d’Octubre. 

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc. Vs. CBM Benifaió

Diumentge 21 de Gener a les 16.30

Categoría Primera Zonal. Jornada 14.

El començament de lliga va ser molt dur per al Blasmetal Aluminis, ara amb l’estrena de la segona volta, tornarà a tindre el mateix dur calendari enfrontant-se en poques setmanes als equips de la part alta. El Benifaió que es tercer en la lliga, serà el primer equip dels de dalt que visite les nostres pistes. El Blasmetal Aluminis, a més, tindrà segurament la baixa de Fèlix, un dels homes mes importants de la plantilla. Esperem que l’equip no ho note massa.Aquestos son els encontres de la pedrera:

Junior Base Sportleader NBAlzira Vs. Sueca

Diumentge 28 de Gener a les 18.30 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 14.

Desprès de l’ultima victòria a casa, ara toca el Sueca Ingest que ve de pedre en la passada jornada i esta classificat en la posició sisena, un partit on el Base Alzira deurà demostrar la seua superioritat, però el Sueca voldrà ficar-li-ho complicat en aquest primer partit de la segona volta. El Sueca va perdre a casa front els nostres en la primera jornada de la temporada per 41-72. Aquest partit significarà el debut del nou fitxatge Carlos Chafes, procedent del NB Xàtiva, amb l’ ajuda del qual esperem que l’ equip puga donar un salt de qualitat que el permeta lluitar per l’ ascens fins la última jornada. 

junior base vs algemesí (13)

 

 

Algemesí Vs. Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Dissabte 28 de Gener a les 09.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 12.

El Cadet Gruphac continua intractable en la lliga. Líder amb la millor defensa i el millor atac ve de guanyar en un molt bon partit front al segon classificat. El dissabte  jugarà el derbi comarcal front l’Algemesí, equip que està classificat en la part baixa de la taula amb només dos victòries i vuit derrotes.Cadete Gruphac vs Cadete Grana (21)

 

CB Pego Vs NBAlzira Cadet Grana

Dissabte 28 de Gener a les 12.00.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 12.

El Cadet Grana afronta la segon volta de la lliga amb el coneixement de les qualitats de tots aquells equips que estan al seu abast per poder fer-los front i optar a millors resultats. El Pego, segon en la classificació, tal vegada no es el millor rival per començar la segon part de la lliga, però els xics de Rafa Ros han d’ estar confiats en que els resultats arribaran.
Cadete Gruphac vs Cadete Grana (24)
NBAlzira Cadet Fem. Vs. CBM Benifaió

Diumenge 28 de Gener a les 10.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 12.

Les xiques d’ Inma saben que han tingut partits durant la primera volta en els que la victòria se les ha escapat per demèrits propis. Conscients d’això, afrontaran la segon volta coneixent quin son els partits que no es poden escapar. El Benifaió que està situat a la mitja taula ens visita el dissabte. Esperem que puguem vore una millora en comparació amb el partit d’anada. Segur que sí!

cadete femenino vs enguera (2)

 

Jovens Almassera Rojo Vs. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Diumenge 29 de Gener a les 10.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 12.

El final de la primera volta a dut al Instituto Jarque a assaborir les primeres dues derrotes de la lliga. Ara en la segona part de la lliga esperem que comencen tan be com ho feren allà pel mes d’Octubre. El Jovens Almassera que es últim no deuria posar les coses difícils al gran equip de Toni Salom, els quals hauran de millorar en concentració defensiva i confiança en atac per a cadascú dels seus integrants.


Carlos Hungría

 

Algemesí Vs. NBAlzira Infantil Grana Masc.

Dissabte 28 de Gener a les 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 12.

L’Algemesí amb set victòries es un rival dur per a l’Infantil Grana que està necessitat de victòries en la part baixa de la taula. Al derbi comarcal podrem comparar la millora dels xics de Vicent Hervàs. En el partit de anada l’Algemesí ens guanyà per 24-50.Basquet Infantil B_Canals (3 of 4)

 

 

NBAlzira Piscines Aqua Alzira Vs. Alginet

Dissabte 28 de Gener a les 11.45 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 12.

Desprès de l’ultima victòria el Aqua Alzira esta mes motivat i vol donar la sorpresa i guanyar contra l’Alginet que esta quart classificat amb 5 victòries i 4 derrotes, serà un partit complicat on se deurà treballar de valent .

 

alevín piscinas aqua vs picken claret (9)

NBAlzira Aleví Grana. Vs Alberic

Dissabte 28 de Gener a les 11.45 hores.

Categoria Aleví NP València. Jornada 9.

Desprès de 2 derrotes consecutives, l’aleví grana rep la visita de l’últim classificat, l’Alberic, on els nostres jugadors deuran demostrar la seua superioritat i aconseguir un altra victorià per a pujar posicions en la classificació.aleví grana vs genovés

NBAlzira Digitimpres Benjamí descansa aquesta jornada.

 

Vos esperem!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials