Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto Tejedor

Alberto va estar molt actiu durant tot el partit lluitant contra els interiors del Barri del Crist.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va començar la segona volta amb un contundent triomf contra el Mi Radio Barri del Crist (80-37), i ho va fer després d’un sòlid tercer quart, en el qual, amb un parcial de 30-5, va poder trencar el partit. Després del descans, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van construir el seu joc sobre una sòlida defensa i l’equip visitant, que es va presentar al partit amb tan sols sis jugadors, ja no va poder aguantar el ritme que van imposar els nostres sèniors.

El Nou Bàsquet Alzira va eixir disposat a imposar la seua llei, amb una pressió a l’eixida de la pilota que li permetia aconseguir els primers avantatges en el marcador (7-0; min. 3). El conjunt visitant apostava des del principi amb una defensa en zona i tractava d’aprofitar la superioritat del seu únic jugador interior. Mentrestant, Rafa Ros trencava la defensa en zona dels de la capital amb tres triples, que deixaven el marcador en 19-12 al final del primer quart.

Rafa Ros

Rafa, qui poc a poc va recuperant protagonisme en el joc ofensiu de l'equip, va estar especialment encertat en els triples.

En la represa, el Barri del Crist, conscient de la seua falta d’efectius, buscava  dormir el partit i seguia amb la defensa zonal, que convidava als jugadors alzirenys a tirar des de lluny. Però en este quart, el Nou Bàsquet Alzira no va estar tan encertat en el tir com en el primer, encara que es mantenia per davant en el marcador (26-18; min. 18) gràcies a una defensa correcta i la constància i el treball col·lectiu, que compensaven la falta d’efectivitat en l’atac posicional. Dos triples de Vicent permetien mantenir el ritme anotador i arribar al descans amb 29-22. 

Dani Ibáñez

Dani va tindre també la seua oportunitat i va jugar uns bons minuts.

Després del pas pels vestidors, el Nou Básquet Alzira va endurir la defensa, va pujar les línies de pressió, i va incrementar la seua diferència però ara amb un joc molt més sòlid, atacant la zona del rival amb major mobilitat i recuperant l’efectivitat en els llançaments exteriors. El Barri del Crist canviava a defensa individual en un intent de frenar la sangria, però començava a acusar el cansament i l’equip alzireny va tirar de força i de velocitat per a acabar de trencar el partit. La diferència va anar augmentant fins a acabar el tercer quart amb un resultat de 59-26. El conjunt visitant no va poder anotar cap cistella en joc i sobrevivia a base de tirs lliures. El parcial d’este tercer  període ho diu tot: 30-5.

Malgrat els dubtes inicials, en l’últim quart, amb el partit vist per a sentència, el tècnic alzireny va aprofitar per a donar minuts a tots els jugadors. Amb uns bons minuts de Pau Ros i de Dani Ibáñez, el Nou Bàsquet Alzira va mantenir la línia positiva en defensa i l’efectivitat en els llançaments. La diferència es va disparar en els minuts finals (78-35; min. 38) davant un Barri del Crist al que se li havien acabat les forces després de l’esforç realitzat al llarg del partit.

Al remat, el Nou Bàsquet Alzira es va anotar un còmode triomf que li permet encadenar dues victòries consecutives. Diumenge que ve, el conjunt alzireny visita la pista del CB Quart, un rival que ja li va posar les coses difícils en el partit de la primera volta. No han de confiar-se els nostres sèniors si volen aconseguir una nova victòria. Enhorabona, xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials