Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Carles

Carles va debutar amb el Base Spoortleader amb una bona actuació.

El júnior masculí Base Sportleader Alzira afrontava este dissabte un partit en principi assequible contra el CB Sueca, però que es va complicar en la primera part. El conjunt entrenat per Fran Pérez “Villa” va saltar a la pista excessivament relaxat en el primer quart, amb una defensa individual que no estava al nivell d’altres partits, cosa que aprofitava l’equip de la Ribera Baixa per a castigar amb els seus triples -3 en este quart-, i un atac molt espès. Amb esta dinàmica es va arribar al final del primer quart amb un resultat de 7-16.

En la represa, el Base Sportleader Alzira va intentar donar-li més intensitat a la seua defensa, però el Sueca la superava i anotava amb facilitat. Conforme passaven els minuts, la defensa va millorar, però en atac, l’excés d’individualitats i la falta d’idees impedien retallar el desavantatge. El marcador reflectia al descans un resultat de 12-26, l’anotació més baixa del Base Sportleader en tota la temporada.  

Carlos

Carlos llança a cistella davant l'oposició de dos jugadors del Sueca.

Després del pas pels vestidors, els jugadors alzirenys van saltar a la pista amb una altra disposició. El Base Sportleader va plantejar una defensa individual més agressiva, que va començar a donar fruits i que va permetre recuperar nombrosos balons. A més, els triples de Carles i Álex començaren a entrar i es va retallar la diferència al final del tercer quart (35-38).

La remuntada dels nostres júniors es va consumar en l’últim quart. El Base Sportleader va continuar amb la defensa agressiva i el Sueca va començar a notar l’esforç físic. El conjunt entrenat per Villa va aconseguir pegar-li la volta al marcador (46-41; min. 35) i es va poder emportar la victòria per 55-46.

Després d’una primera part molt roïna, el Base Sporleader va poder reaccionar en la segona amb un parcial de 43-20, gràcies a la intensitat de jugadors com Carles, Rafa i Álex Requena, que van contagiar a la resta de l’equip. La setmana que ve els júniors descansen. Temps per a continuar treballant i reflexionar per a que no es torne a repetir una primera part com la del dissabte. Ànims, xicons…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials