Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Les jugadores de Dani Cuenca guanyaren al conjunt de Pego per 51-40. (14-7 / 7-11 / 15-8 / 15-14)

Bon inici el d’aquesta segon volta per al Sènior Femení del Nou Bàsquet Alzira que aconseguí endur-se la victòria front un rival al qual no va ser capaç en el partit d’anada de fer-li mes de trenta punts. En canvi, en el partit del dissabte, les xiques de Dani Cuenca demostraren la seua progressiva millora en el joc.

El partit començà amb poc de ritme per als dos equips, les cistelles arribaven en comptagotes, però les nostre poc a poc començaren a marcar diferencies a favor gracies a l’aportació de Laura i Rebeca (13 i 11 punts respectivament en el partit) Amb això i la dificultat rival per atacar la zona s’arribava al final del quart amb un interessant 14-7.

En el segon període els dos equips ajustaren les defenses. Fins el minut 18, l’Alzira deixava al seu rival encallat en els 7 punts, mentre el punts locals anaven caiguent poc a poc. En el minut 17 la diferencia era de 19-7. En aquest moment el CB Pego aconseguí enllaçar varies accions positives a la contra i amb un parcial de 2-11 en tan sols tres minuts apretaren el marcador fins el 21-18 en el que s’arribava al descans.

El inici de tercer quart fou fulgurant. L’Alzira endossà un 10-2 de parcial. Mentre tant, les visitants no veien forma d’atacar la zona. El Pego intentava correr en cada atac, però el balanç defensiu local era el adequat per evitar els contraatacs. De totes formes, l’equip visitant era capaç de tindre algunes ratxes positives d’anotació arribant a apropar-se perillosament en el marcador (33-26 min. 28) 3 Tirs lluers finals de Laura i Esme situaven en 10 punts la diferencia a falta del quart definitiu.

En aquest últim període el partit es transforma en un tens intercanvi de cistelles. El bon balanç i la defensa local va impedir la remuntada visitant malgrat a que les xiques de Pego aconseguiren ficar-se a quatre punts en algunes ocasions. A falta de 5 minuts per a la fi del partit un parcial de l’Alzira de 9-2 situà el marcador definitiu amb 51-40.

A la fi, partit mes dur del que pareix indicar el marcador, en el que les jugadores lluitaren els 40 minuts de l’encontre, jugant, tal vegada, el partit mes seriós de la temporada. Esperem que vinguen mes així en aquesta segona volta. Enhorabona.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials