Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Sènior B de primera zonal no va poder front el tercer classificat de la competició i perd per 51-74.

L’encontre començà molt be per al Blasmetal Aluminis que plantà cara a un Benifaió que ja va guanyar en el primer partit de lliga al nostre Sènior B. Amb un joc d’atac molt mes fluït que de costum els nostres aconseguiren un quart mes que aceptable, sobre tot en atac, on Raul (15 punts en el total del partit) es va trobar molt còmode en la zona. També Ximo va estar encertadíssim en atac, amb 8 punts seguits (per a un total de 12 en el partit). 16-18 va ser el primer parcial.

Amb la intenció de seguir fent un bon joc s’inicià el segon període que va se on malauradament s’escapa el partit. Amb un atac totalment decaigut els de Benifaió aconseguiren un parcial de 6-20 en aquest quart i posava terra de per mig abans d’anar als vestidors. (24-38 min. 20)

En el tercer quart les coses tornaren a ser com a principi de partit, les cistelles dels locals i visitants anaven arribant poc a poc. Els minuts passaven i el Blasmental Aluminis no aconseguia reduir la distancia malgrat el acceptable parcial a la fi d’aquest període 15-16.

En l’últim quart, amb el equip totalment fora de partit, impotent per no poder aproximar-se en el marcador i permetent un carrusel de tirs lliures fruit de faltes i tècniques, el parcial va ser de 14-20, per acabar un encontre per oblidar per 51-74.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials